La mulți ani, Cristi Coroian! Gloria vrea 3 puncte de la Mioveni, cadou pentru antrenor!

Sâmbătă, 15 martie, cu începere de la ora 11,00, pe terenul din Mioveni, se va disputa partida dintre CS din localitate, ocupanta locului 9 în clasamentul seriei a 2-a și Gloria Bistrița, bistrițenii fiind clasați pe pozițiaa 4-a a clasamentului. Partida, care contează pentru etapa a 17-a a campionatului ligii a 2-a, seria a 2-a, va fi una destul de important pentru bistrițeni, care trebuie să adune cât mai multe puncte pentru a nu avea surprize cu calificarea în play-off.

Gazdele  au început sezonul de primăvară cu 2 înfrângeri la limită, ambele în deplasare, la Rm. Vâlcea și Uta Arad, înfrângeri care au generat demiterea antrenorului Ion Moldovan, în timp ce Gloria a pierdut, tot la limită, jocul de la FC Bihor Oradea și au remizat, 0-0, etapa trecută, acasă cu CSM Rm. Vâlcea, liderul la zi al seriei. Pentru jocul de la Mioveni staff-ul tehnic nu se poate baza pe serviciile lui Mărginean care este suspendat pentru cumul de cartonașe,  în timp ce Curtuiuș, Răzvan Radu și Țegle sunt accidentați.

 Cristian Coroian, care astăzi împlinește 41 de ani, a declarat:” Vom întâlni o echipă bună din liga a 2-a, care trece prin moment grele și după înfrângerea din  etapa trecută au schimbat antrenorul. Se știe că după orice schimbare de antrenor, echipa acționează pozitiv, deci vom avea un meci foarte greu. Noi venim după două etape în care nu am reușit să marcăm. Mergem la Mioveni cu încredere și suntem convinși că vom face un joc bun care să ne aducă prima victorie într-un joc oficial  din sezonul de primăvară”.

Sportulbistritean.ro


 | 265 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *