La handbal, una caldă, una rece! Băieții, bătuți măr!

 

Fetele merg bine în campionat, atât la senioare cât și la junioare, în timp ce băieții au un start greu în toate competițiile.

Echipa feminină de handbal a câștigat al doilea meci în 3 etape, 29-22 cu Universitatea Brâncuși Târgu Jiu. A fost o partidă echilibrată în prima parte, încheiată 9-9. Însă bistrițencele lui Carmen Mican n-au mai avut adversare în partea secundă și au învins categoric. “Am ratat 11 situații de pe 6 metri în prima parte. Nu ne-am putut concentra, nu știu ce s-a întâmplat. Însă în partea a doua, fetele au înțeles ce trebuie să facă și ne-am desprins fără probleme”, declară antrenoarea Mican.

Aceasta a folosit următorul lot de jucătoare: Balogh, Martari, Covaci, Mușină (1 gol), Ilieșiu (10), Filipaș, Suciu, Săsărman (2), Cadar (8), Boiciug (1), A. Pop (1), Dorhoi (2), Hangan (4), A. Săsărman Jr. În următoarea etapă, CSM Bistrița joacă la Deva, duminică de la ora 18.00.

Băieții, bătuți măr!

Handbaliștii lui Ioan Aldica au al doilea sezon consecutiv în care nu sunt pregătiți cum ar trebui pentru Divizia A. Motivele sunt legate, evident, de bani. CSM a început antrenamentele târziu, n-a avut buget de achiziții și drept urmare o cam ia pe cocoașă peste tot pe unde joacă. În etapa a doua, echipa bistrițeană a pierdut la scor pe terenul celor de la HCM Baia Mare, 36-17. Cât au putut alerga, bistrițenii au ținut piept adversarilor lor, ba chiar au condus de câteva ori în primele 20 de minute. Apoi jocul s-a rupt în favoarea gazdelor, care au condus cu 7 goluri la pauză.

Aldica a introdus în teren următorii jucători: Avram, Ad. Nemeș, Heidl (1), Berbecaru (4), D. Nemeș, Cîtu (1), Irimieș, Băbuțan, Muscar, Å¢ermure, Gabor (5), Ioja, Fiscutean, Dîl (3), Beșa, Dumbrăvean. În etapa următoare, CSM joacă acasă cu Universitatea Craiova, sâmbătă de la 11.00, în Sala Polivalentă.

 | 436 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *