L. Pop: „Mi-e frică de Berbecar să nu ia o medalie la JO că n-am ce să-i dau”

Dureros dar adevărat! Unul dintre antrenorii celor doi gimnaști bistrițeni participanți la Jocurile Olimpice deplânge situația jalnică în care se află Clubul Sportiv Municipal din punct de vedere financiar.

Liviu Pop a vorbit astăzi despre felul în care sunt privite performanțele gimnaștilor, performanțe fără precedent în istoria bistrițeană a acestui sport. "Pentru prima dată avem 2 gimnaști în lotul olimpic. Unul dintre ei, Marius Berbecar, are chiar șanse la o medalie după rezultatele pe care le-a realizat la ultimele teste înaintea Olimpiadei. Și noi în ultimele luni am tot făcut anticameră la Direcție și la CSM ca să le putem asigura condiții de participare. Mi-e și frică să nu ia o medalie, că efectiv nu am ce să-i dau, nu avem cu ce să-l recompensez", a declarat antrenorul.

Acesta a atacat dur fosta conducere a sportului din Bistrița. "Oameni nepotriviți puți în funcții ca să distrugă sportul, nu are rost să ne ascundem, ăsta este adevărul", a spus tehnicianul.

Marius Berbecar și Cristian Bățagă sunt legitimați la CSM Bistrița, cu care au câștigat în premieră campionatul național de seniori. Fac parte din echipa de gimnastică ce va reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Londra. Berbecar are o indemnizație de 1600 de lei pe lună de la CSM, iar Bățagă de 1400. 

sportulbistritean.ro

 | 260 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *