Karate Kyokushin: Bistrițeanca Georgia Bălan, vicecampioană europeană la Kumite

În acest weekend s-a desfășurat la Oradea, ediția 2013 a Campionatului European de Karate Kyokushin pentru seniori, U22 și cadeți. La această competiție, care a adunat la start peste 480 de sportivi, au participat și  2 judoka legitimați la Clubul Sportiv Karate Bistrița, pregătiți de sensei Radu Sângeorzan: Georgia Bălan și Anton Striblea.

Având o evoluție remarcabilă Georgia Bălan a reușit să câștige una dintre cele 5 medalii obținute de delegația României la aceste europene. Georgia a concurat în competiția cadeților, în cadrul categoriei + 65 kg, unde a reușit să obțină medalia de argint, devenind astfel vicecampioană europeană.

Radu Sîngeorzan, antrenor:”A fost o competiție foarte puternică la care au participat cei mai buni karatiști din europa. Sunt mulțumit că după 10 ani de muncă am ajuns să participăm la o competiție de un asemenea calibru. Georgia Bălan a avut o evoluție foarte bună reușind să devină vicecampioană europeană, obținând astfel prima medalie obținută de un sportiv al clubului la un campionat european”.

 

 | 388 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *