K1: Doi bistrițeni luptă într-o gală transmisă vineri pe Digi Sport!

Daniel Bolfă și Alexandru Tironeac vor reprezenta Bistrița la gala „Dey Grand Prix Colosseum” de la Arad.

În 22 și 23, în Sala Sporturilor „Victoria”, fără spectatori dar transmisă pe Digi Sport, se va desfășura un eveniment în care se acordă burse mari participanţilor. Acesta va include şi un meci pentru Centura Grea Colosseum Tournament. Este vorba despre confruntarea dintre campionul francez la kickboxing, Freddy Kemayo şi un nume greu al ringului românesc, Marius Munteanu.

Invitatul special al evenimentului este „Semmy” Schilt (46 ani), fost campion Glory Heavyweight Grand Slam și cvadruplu campion K-1 World Grand Prix! Olandezul este unicul luptător din istoria K-1 care a câștigat campionatul de trei ori consecutiv, și împarte recordul cu Ernesto Hoost la cele mai multe Grand Prix-uri câștigate, cu patru la activ.

Daniel Bolfă va lupta cu un sportiv din Deva, de 27 de ani, Gabriel Bozan. Hunedoreanul e stabilit în Austria de câțiva ani și are peste 30 de meciuri câștigate la profesioniști, majoritatea câștigate.

”După o perioada foarte grea pentru toată lumea, mai ales pentru sport, mă bucur tare mult să revin în ring. Chiar dacă întâlnesc un adversar foarte experimentat, sunt nerăbdător sa câștig și am o mare pofta de luptă!”,spune Bolfă.

Alexandru Tironeac se va bate cu Alex Manolache, într-un meci caritabil pentru pentru Alexandru si Stelu Felix, doi oameni de sport cu mari probleme de sănătate.

”Având în vedere că în ultimele luni am fost plecat în străinătate, eu mă consider destul de pregătit și motivat pentru acest meci iar diferența de kg dintre mine și adversar nu reprezintă un obstacol. Fie ca cel mai bun sa câștige !”, zice Tironeac.

 

 

 

 | 2.980 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *