Jurnal de decembrie suplimentat! Rudolf, unde-i Rudolf…?

Astăzi, că nu îi ieri

Cică ninge cu fulgi de-a lu frații ăia ce scriau despre Scufița Roșie, de ce naiba o fi fost roșie, care nu a vrut să aibă relații neprincipiale cu lupul. Practic, Miliția a aflat cum îl chema pe lup? Daa, nu despre lup era vorba, ci dă fulgi care ajung pe jos da și în fața primăriei sub formă de zăpadă. E albă, da de fapt albastră, , așadar, bă Santa J Klaus, cumva, ea, zăpada, e apolitică.

M-am trezit pe la 5 și juma, să fi tot fost fără 25 sau 24, și am văzut că ninge, puii mei că era să spun în organ. M-am uitat în zare, nu spre eliberare, ci spre vreo mașină care să facă ceva cu zăpada de pe drumuri, daaa, nimeni. Eu cred că erau la pârtie și făceau frumos acolo, să se  deie cu bărcuța Scufița, lupul și vrăbiuța sau Lenuța sau ăia de la primărie care trebuiau să facă ceva în acesta dimineață. Poate doar căcuță, că zăpada se tot lăfăia pe centru, de zîci că era la St. Moritz.

9 , 9 și ceva în phulala – cică a frișcă

Orașul sub sediul zăpezii! Ce tare, cică sub asediu. E ca un tort cu frișcă, daa nu poți să-l halești că ți se lasă cu lopata în mână. Alooo, dar unde credeți că era lopata?  Cu lopata în mână, hei rup, hei rup, hei rup, hei, cad peste noi stânci de fer. MI-am amintit de cum se boceau actualii romi, foștii țigani când bombardau americanii rafinăriile de la Ploiești: Ce ne facem noi, țîganii, dacă vin americani și aruncă bombardeaua și ne strică șandramaua…

Ce vă ziceam ? Aaaa, că în dimineața asta burgul săsesc era un fel de piscină în care, bistrițenii mai matinali, înotau de zor, cu zăpadă pe zăpadă călcând. A, da, am uitat că noi suntem români, daaa, atunci de ce Prezidentul e sas… Oare, Sainta J Klaus o fi ieșit să rînească zăpadă (n. red. – a râni: a da cu eject prin intermediul intrumentului numit popular lopata lu Stalin, baligile din grajd sau zăpada din fața casei tale, dar la Sainta J Klaus e mai greu, că el are șase case . Cum o face, dragă jurnalule? Să vină renii , dar să vină repede, că altfel, murim, luptăm, zăpada o ejectăm.

Dacă tot înotăm prin zăpadă, dragă jurnalule, oare o putem face goi? Că mă tot holbez la străzile astea și îmi vine să strigggggggggggg: Pârtieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee…. Da, cîcat, nu avem operator sau nu am înțeles eu bine? O fi vorba de vreun operat și, dacă da, unde?

Mai am o întrebare, jurnalule: Troienele astea ce cresc mai ceva ca Fătul Frumos a lu nenea Slavici, într-o zi cît întrun an, o fi având vreo legătură cu Troia, cu filmul acela în c are Brad Pitt tăia cu sabia lu Damocles pe cine vroia mușchii lui.

No bine, jurnalule: Daaaa, pe renul Rudolf, nu l-ai văzut, o mai trage el sania dictatorului ălă de Sainta J Klaus. Phiiii, am uitat să îți spun că eu sunt fan Moș Gerilă!!! Pă bune..

Trăiască lupta de clasă

Alin Cordoș

 | 1.939 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *