Juniorii Voinței Cetate au început bine zona: Victorie în ultimele 5 minute

Echipa de juniori a Voinței Cetate a câștigat astăzi primul meci din cadrul etapei zonale din Campionatul Național de juniori A1 la fotbal. Partida s-a disputat la Orhei, acolo unde se joacă toate partidele acestei zone, una dintre cele 4 programete de FRF. Jucătorii lui Adrian Florea și Bogdan Florea au învins cu 2-1 echipa harghiteană Știința Sărmaș, marcând ambele goluri în ultimele 5 minute.

Partida a fost foarte spectaculoasă și a fost dominată clar de bistrițeni, care au alergat mult după goluri. Oaspeții au deschis scorul în minutul 20, după o fază în care portarul R. Pop a ieșit imprudent și a comis un fault la marginea careului de 16 metri, iar apoi nu a ajuns mingea trimisă excelent  din lovitură liberă. Voința a avut cea mai mare șansă de a înscrie imediat după golul Științei, însă Ursa a ratat incredibil din careul mic.

După pauză, echipa din Cetate s-a instalat în terenul advers și a pus o presiune constantă pe adversari. După ce au scăpat de o fază în care oaspeții au fost foarte aproape de 0-2, jucătorii Voinței s-au descătușat pe final. În minutul 85, Bebe David a marcat din 11 metri, la un fault clar în careu, iar în ultimul minut Hara a adus victoria cu un lat din fața porții, după o fază plecată de la portarul R. Pop, care și-a spălat astfel păcatele de la primul gol.

Voința Cetate este câștigătoarea campionatului de juniori al Ligii a 4-a și a ajuns la etapa zonală după ce a trecut de o echipă din Târgu Mureș în faza interjudețeană. Face parte dintr-o grupă cu Știința Sărmaș și Zimbrul Siret, în cealaltă grupă jucând Olimpia Gherla, Ocna Mureș și Universitar Baia Mare. Câștigătoarele celor două grupe vor juca finala marți la ora 18.00, la Orhei. Bistrițenii mai au de jucat luni de la ora 19.00 cu Zimbrul Siret. Echipa care va ieși pe primul loc în zona de la Orhei, va intra în semifinalele naționale alături de celelalte 3 învingătoare din celelalte zone.

VEZI O GALERIE FOTO DE LA ACEST MECI

Adrian Linca


 | 147 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *