Juniorii lui Vlad la final de an

Handbaliștii lui Silvian Vlad au disputat, în perioada 5-7 decembrie, la Arad, turneul I din cadrul Campionatului Național de Juniori I. Aceștia au reușit două victorii și au pierdut o partidă și încă luptă pentru poziția a doua în seria G.

Bistrițenii au început în forță, reușind să câștige în prima zi cu echipa Marta Baia-Mare, scor 41-27. În cea de-a doua zi a turneului au pierdut însă cu Extrem Baia-Mare, scor 41-29, câștigând ultimul meci cu LPS Cluj-Napoca.

”A fost exact cum ne-am propus. Am reușit două victorii din trei meciuri și ne luptăm în continuare pentru locul al doilea, poziție care se va decide în mare măsură la cel de-al doilea turneu, care va avea loc în luna ianuarie. Echipa a început cu trac însă și-a revenit pe parcurs. Cel mai bun jucător cred că a fost portarul Avram, care a apărat foarte bine și ne-a scos din situații dificile. S-au mai remarcat Vlad, Gabor și Turcu” a declarat Silvian Vlad.

Turneu de pregătire la Bistrița

Juniorii I ai Liceului cu Program Sportiv au în program un turneu de pregătire la Bistrița. Acesta se va desfășura în perioada 19-21, fiind invitate să vină echipe din Suceava, Focșani și o echipă din seria Banatului. De asemenea, în perioada de iarnă, handbaliștii bistrițeni au programat și un cantonament de o săptămână la Vatra Dornei, rămânând de stabilit perioada în care se va desfășura.

 | 264 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On