Juniorii lui Silvian Vlad, calificați la turneul semifinal

 

Juniorii II de la Liceul cu Program Sportiv Bistrița s-au calificat și matematic la turneul semifinal. Elevii antrenați de Silvian Vlad au reușit patru victorii la turneul 5 din serie, care s-a desfășurat la Târgu-Mureș. Aceștia au câștigat cu Sighișoara 40-38, cu Handsport Bistrița 10-0, cu Turda, scor 50-20 și cu gazdele din Târgu-Mureș, scor 38-34 și au pierdut cu Universitatea Cluj, scor 31-35.

Printre jucătorii bistrițeni care s-au remarcat se numără Dan Vasile (portar) și Tudor Boarescu, Rareș Iancu, Dacian Milășan, Andrei Văcar. Iată și restul lotului de jucători: Răzvan Moldovan, Vlad Bozomală, Andrei Ani, Vlad Boldiș, Andreicuț Ionuț, Daniel Pop, Sebastian Moga, Coman Vlăduț, Cătălin Mureșan.

Cu trei etape înainte de finalul meciurilor din serii, LPS Bistrița ocupă locul II în seria I, cu 32 de puncte, la 13 puncte de ocupanta locului III, LPS Târgu-Mureș și cu 8 puncte mai puțin decât liderul Universitatea Cluj-Napoca.

"În urma acestui turneu, ne-am atins obiectivul stabilit, suntem calificați la turneul semifinal. Am reușit meciuri foarte bune și îi felicit pe băieți. Ne așteaptă un turneu semifinal foarte greu, cu adverasi puternici, precum echipele din Cluj și Baia-Mare", a declarat Silvian Vlad.

sportulbistritean.ro

 | 549 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *