Juniorii LPS-ului, meciuri bune cu cei de la Cluj

– cele două echipe de juniori de la LPS Bistrița au obținut rezultate pozitive în
meciurile de acasă, cu LPS Cluj

Juniorii B ai Liceului cu Program Sportiv au câștigat cu 3-0 în fața celor de la Cluj. Golurile echipei antrenate de Gheorghe Șomfelean au fost marcate de Sigartău, Bucurici și Bordeianu. ”A fost un meci bun al echipei noastre. Am prins o perioadă în care ne-am putut pregăti bine și acest lucru s-a văzut. Jucătorii mei s-au motivat și au reușit să câștige. Mai avem două partide, cu U Cluj și cu Ardealul, după care se încheie campionatul” a declarat Șomfelean.

Pentru LPS Bistrița au evoluat: Cioncan; Muscar, Sigartău, Blaga, Pudilic, Mireșan, Luca, Burdeț, Simionca, Bucurici, Bordeianu. Au mai jucat: Truța, Mihovici, Bălătici

Juniorii A de la LPS Bistrița au remizat pe teren propriu, scor 2-2, cu LPS Cluj. Bistrițenii au deschis
scorul prin Runcan, dar au primit două goluri în numai două minute, pe fondul unor greșeli în apărare. Pentru echipa lui Dumitru Sigmi-
rean, Moișin a egalat în ulti-mul minut de joc. ”A fost un joc bun al echipei mele. Am avut câteva ocazii clare de a marca, singur cu portarul, pe care le-am ratat și am obținut doar un egal” a declarat Dumitru Sigmirean.

Pentru LPS Bistrița au evoluat: Mureșan; Moisin, Clapa, Timiș, Plăian, Nalați, Moroșan, Hazbei, Cengher, Dănilă, Runcan. A mai intrat: Ropa.

 | 173 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On