Juniorii III de la LPS, aproape de turneul semifinal

Patru victorii și o înfrângere au obținut juniorii III ai Liceului cu Program
Sportiv la turneul desfășurat în Sala Polivalentă din Bis-trița. Aceste rezultate i-au ajutat pe handbaliștii antrenați de Silvian Vlad să-și conso-lideze poziția secundă în seria G a Campionatului Național, poziție care duce la turneul semifinal. LPS Bistrița a câș-tigat cu Handsport (46-10), cu Potaisa Turda (44-21), cu Colegiul Național „Samuel Vulcan”, Beiuș (31-19) și cu AS Sport Handbal 2003 Aleșd. Singura înfrângere suferită de handbaliștii de la LPS a fost cu Universitatea Transilvania Cluj, scor 32-40.

Pentru acest turneu, Silvian Vlad a folosit următorul lot de jucători: Vasile, Asăvoaie, Cuc Udvari (portari); Mileșan, Boarescu, Iancu, Pop, Ani, Tohati, Verme-șan, Văcar, Răzvan Moldo-van, Vlașin, Bozomală, Ovi-diu Moldovan, Suciu, Popan, Magda.

„A fost un turneu foarte bun, evoluțiile jucătorilor m-au mulțumit. S-au remarcat în special jucătorii Milășan, Boarescu, Iancu, Vermeșan. Am reușit să ne consolidăm poziția a doua în clasament și practic nu mai este posibil să pierdem calificarea la turneul semifinal” a declarat Silvian Vlad.

 | 380 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On