Juniorii Gloriei și-au micșorat șansele de calificare la turneele finale

 

Clubul Gloria e în suferință de la echipa mare și până la juniori. Primele două echipe se zbat din răsputeri să evite retrogradarea, iar formațiile de juniori sunt la un pas de a rata calificarea la turneul final, deși s-au aflat mereu pe primele locuri.
 
La juniori A, echipa antrenată de Valer Săsărman mai are doar șanse teoretice, după ce în ultimele două etape a încasat 10 goluri, 5 la Baia Mare și 5 acasă, cu CFR Cluj. "Au fost mai bine organizați decât noi", a fost explicația lui Săsărman după ultima înfrângere, în fața echipei clujene de pe primul loc.
 
La juniori B, lucrurile stau un pic mai bine, deși formația lui Pârțiu a pierdut derby-ul cu CFR, 0-2. Bistrițenii sunt pe 3 în clasament și mai au șanse la turneul final dacă bat miercuri la U Cluj.
"Nu ne putem lupta cu morile de vânt. Sunt foarte multe cauze pentru care avem probleme, deși centrul de copii și juniori este organizat foarte bine. Însă nu e suficient, fiindcă adversarii noștri investesc mult mai mult decât noi și nu le putem ține piept", spune Valer Someșan, șeful centrului de copii și juniori al Gloriei. 
 
Adrian Linca
 | 142 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *