Juniorii Gloriei, la un pas de faza zonală

Juniorii A ai Gloriei Bistrița, antrenați de Dan Matei, sunt practic calificați la faza zonală a Campionatului Național. Bistrițenii au remizat etapa trecută, acasă cu Turda, scor 1-1, golul Gloriei fiind marcat de Dobrea, dar se află în continuare pe prima poziție, la cinci puncte de CFR Cluj și la 15 puncte de Ardealul Cluj. Practic, Gloria nu mai poate pierde calificarea, la turneul zonal mergând primele două echipe.

Pentru Gloria au evoluat în meciul cu Turda: Coman; Rozenfeld, Patca, Oltean, Dragomir, Roman, Mihancea, Rogozan, Dobrea, Vasilichi, Moldovan. Au mai intrat: Fizeșan, Varga și Buta.

Antrenorul echipei, Dan Matei, cel care a preluat-o de la Dorel Zegrean după ce a fost demis de la Gloria II, spune că Gloria are din nou o generație bună de copii, care promite. ”Avem cinci puncte de CFR și 15 față de locul III. Mai sunt doar patru etape, nu mai putem pierde calificarea. Avem o echipă bună, nivelul în această competiție este unul bun. Jucătorii noștri sunt cu un an, doi mai mici decât ceilalți. E o echipă care promite, ținând cont că majoritatea jucătorilor mai au doi ani de juniorat”, a declarat Dan Matei.

Gloria B este și ea aproape de calificarea la faza zonală. Elevii lui Valer Săsărman au învins-o pe Turda cu 5-0, patru goluri marcate de Rob și unul de Hasbei. Cu patru etape înainte de final și cu evoluții foarte bune în ultimele partide, juniorii B ai Gloriei, ocupă locul I, la 3 puncte de CFR și la 7 puncte de băimărenii de la Mateian.

Pentru Gloria B au jucat: Greab; Runcan, Moloca, Ștefănuț, Archiudean, Rob, Oroian, Rus, Feurdean, Jeican, Pădurariu. Au mai intrat: Mureșan, Bența și Moldovan

”Suntem aproape calificați, dar depinde și pe ce loc terminăm. Sperăm să terminăm pe locul I, pentru ca la faza următoare să jucăm în grupe cu mai multe echipe de pe locurile II” a declarat Săsărman.

 | 154 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On