Juniorii Gloriei, la o victorie de faza zonală

Juniorii Gloriei, la o victorie de faza zonală

Juniorii A ai Gloriei Bistrița au câștigat pe terenul Câmpiei Turzii, scor 2-1 și sunt la un pas de faza zonală. Pe un teren foarte greu, aproape impracticabil, bistrițenii s-au impus cu scorul de 2-1, prin golurile marcate de Vasilichi și Moldovan. Pentru Gloria au evoluat: Coman, Rozenfeld, Patca, Olteanu, Dragomir, Roman, Rogozan, Mihancea, Dobrea, Vaida, Vasilichi. Au mai intrat: Moldovan, Diudea, Istrate.

”A fost un meci slab, pe un teren foarte prost. Am jucat într-o comună la 10 kilometri de Câmpia Turzii. În aceste condiții e important rezultatul și e important că am reușit să câștigăm. Dar eu vreau să îi văd că joacă, vreau să îi văd cum cresc ca și evoluție de la un meci la altul. Ori, pe asemenea terenuri, e aproape imposibil” a declarat antrenorul Dan Matei.

Juniorii B ai Gloriei Bistrița au câștigat cu 1-0 pe terenul Câmpiei Turzii, după un meci pe care l-au avut la discreție. Bistrițenii au ratat foarte multe ocazii în prima parte și au marcat golul victoriei prin Moldovan, în repriza secundă, după ce au rămas în 10 oameni. Pentru Gloria B au evoluat: Greab, Runcan, Oroian, Ștefănuț, Archiudean, Feurdean, Rus, Hasbei, Chindriș, Rob, Jeican. A mai intrat: Moldovan.

Juniorii I și juniorii II sunt practic calificați la faza zonală a Campionatului Național. Elevii lui Dan Matei se află la 5 puncte de ocupanta locului II, CFR Cluj, în timp ce echipa lui Săsărman ocupă prima poziție, la 3 puncte de clujeni. Ambele echipe vor juca etapa viitoare, miercuri, 5 mai, pe teren propriu, în fața echipei Ardealul Cluj-Napoca. Meciurile se vor disputa pe terenul de la Domnești, de la ora 12.00 – juniorii A și de la ora 14.00 – juniorii B. Practic, dacă vor câștiga, cele două echipe se califică la faza pe zonă de pe prima poziție în grupă.

 | 110 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On