Juniorii Gloriei, calificați între primele 8 echipe din țară! Etapă bună pentru bistrițeni!

Duminică s-a disputat etapa a 5-a din play-off și etapa a 4-a din grupele de palmares, din cadrul Campionatului Național al juniorilor A și B. Gloria a bătut la Oradea și s-a calificat la turneul semifinal, între primele 8 echipe de juniori mari din țară

 

Juniori A, LPS Bihor Oradea – Gloria 1-2 (0-1)

Etapa a doua a returului play-offului a programat partida dintre LPS Bihor Oradea, locul trei în clasament înaintea acestei etape și Gloria, ocupanta locului 2, cu un punct mai mult ca orădenii, partidă în care bistrițenii aveau nevoie de cele trei puncte pentru a fi siguri că vor evolua în turneul semifinal. A fost un joc de mare luptă, în care ambele echipe au încercat să se anihileze una pe alta, așteptând fiecare greșeala celeilalte. Gloria deschide scorul în minutul 28  printr-un șut în vinclu de la 25 de metri reușit de Sandu, la cabine bistrițenii intrând cu un avantaj minim. După pauză tot bistrițenii sunt cei care marchează, la o greșeală a fundașilor gazdelor, Câțcăuan trimite mingea în plasă din marginea careului de șase metri și cărțile erau deja făcute.  Până la final, gazdele reușesc să reducă din diferență prin autogolul lui Bolfă, astfel că bistrițenii ajung în primele opt echipe din țară, jocul din ultima etapă, acasă cu Universitatea Cluj având darul de a stabili doar ordinea în clasamentul play-offului, ambele echipe fiind calificate deja în turneul semifinal.

Adrian Florea, antrenor:” Am obținut o calificare meritată, după jocul de la Oradea, care a fost un joc hotărâtor pentru ambele echipe. Jocul a fost unul de mare luptă, viu disputat, am avut și puțină șansă că am dat primul gol, după care totul a fost mai ușor pentru noi. Ne-am îndeplinit și cel de-al doilea obiectiv pe care ni l-am propus și ne-am calificat în primele opt echipe din țară. E o performanță bună pentru clubul nostru, urmează turneul semifinal, unde vom întâlni cele mai bune echipe din țară și unde orice este posibil”.

Gloria, antrenorii Adrian și Bogdan Florea: Pop, Bolfă, Peica, Moldovan, Mare, Neagoș, Sandu,  Dobrea, Platon, Câțcăuan, Akari. Au mai jucat: Dura, Simionca, Țigorean.

Juniori B, Unirea Alba Iulia – Gloria 3-1 (0-1)

Partida dintre juniorii B ai Unirii Alba Iulia și Gloriei, contând pentru etapa a 4-a  a grupei de palmares 1, a fost una cu două reprize diferite, prima dominată de bistrițeni și a doua dominată de gazde.  Până la pauză bistrițenii au făcut un joc bun, reușind să deschidă scorul prin golul marcat de Hales, pentru ca după pauză, schimbările făcute și greșelile personale au făcut ca jucătorii echipei gazdă să întoarcă rezultatul și să obțină victoria.

Gloria, antrenori Titi Voica și Dorel Zegrean: Șarkani, Mihăilă, S. Rus, T. Rus, Timiș, Lup, Chiorean, Hasnăș, Ceușan, Hales, Constantin. Au mai jucat: Raita, Bumbu, Bodea.

Juniori B,  LPS  – Grup Școlar L. Blaga Reghin 0-0

Contând pentru grupa de palmares 2, partida juniorilor B de la LPS și Grupul Școlar L. Blaga Reghin s-a terminat practic exact cum a început, scor 0-0, după un joc echilibrat, de mare luptă, fără ca cele două formații să-și creeze situații clare de gol.

LPS,  antrenori Segiu Gabor și Sergiu Mândrean: Felhazi, T. Rus, Trișcă, Petrovan,  Corceac, Mititean, Lăcătuș, Szekely, B. Rus, Precup, Ani. Au mai jucat: Stăuceanu, Chiriloaia, L. Mircea, B. Mircea, Lokotuș.


 | 212 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *