Juniorii B, ținuți în joc de intervențiile portarului Trif: Ardealul Cluj – Gloria 1-1 FOTO

A doua etapă a play-offului seriei a opta a Campionatului Național al Juniorilor B a programat pentru Gloria un meci la Ardealul Cluj, echipă clasată pe primul loc.  Bistrițenii au reușit să scoată o remiză pe terenul liderului, scor 1-1, remiză ce se datorează în special  evoluției și intervențiilor de excepție a portarului Trif.

Juniorii lui Titi Voica au intrat pe teren mult prea speriați după înfrângerea suferită pe terenul celor de la Ardealul în jocul din campionat, au stat la cutie încercând contraatacuri pe cele două vârfuri Simionca și Akari, ambii aflați însă în zi slabă. Gazdele au dominat prima repriză dar n-au reușit să-l învingă pe portarul Trif aflat în zi de grație, acesta intervenind salvator la patru mingi pe care scria gol. Când toată lumea aștepta pauza, Rus comite un henț în careu și fostul bistrițean Pop transformă penalty-ul stabilind scorul pauzei, 1-0 pentru Ardealul.

După pauză gazdele par mulțumit de avantaj, caldura mare îi moaie pe jucători, se joacă migi lungi și se șutează aiurea de la distanță. După  o astfel de minge lungă vine și egalarea, în minutul 60 Å¢igorean urmărește o minge care se ducea în aut de poartă, o trimite în fața porții de unde Akari o trimite în poartă. Gazdele speriate că vor pierde două puncte se trezesc în ultimele zece minute, dar din nou se lovesc de intervențiile portarului Trif care aduce un punct meritat bistrițenilor.

 

Echipa folosită: Trif,  Olinca, Mare, Ceușan, Å¢igorean, Lup, Hasnaș, Rus, Moldovan, Simionca, Akari. Au mai jucat: Mărginean, Mureșan.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro 


 | 152 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *