Juniori republicani: Juniorii B de la LPS, campionii seriei a 6-a a Cupei Regiunilor! Juniorii A de la Gloria au părăsit Cupa Federației

Sâmbătă echipa de juniori B de la LPS și echipa de juniori A de la Gloria Progresul s-au deplasat la Satu Mare pentru două jocuri cu grupele de juniori sătmăreni. Juniorii B de la LPS au jucat finala seriei a 6-a a Cupei Regiunilor, competiție destinată echipelor care au terminat campionatul pe locurile 7-14, împotriva omologilor de la Olimpia Satu Mare. Juniorii A de la Gloria Progresul au jucat semifinala seriei a 6-a a Cupei Federației, competiție destinată echipelor care au terminat campionatul pe locurile 3-6, împotriva juniorilor A de la Plimpia.

Juniorii B de la LPS au obținut victoria în fața sătmărenilor, victorie care le asigură calificarea în faza superioară a competiției, în timp ce juniorii A de la Gloria Progresul au părăsit competiția după ce au pierdut în fața gazdelor.

Juniori B: Olimpia Satu Mare – LPS Bistrița 2-3(1-1)

Jocul care  a hotărât echipa care se va califica în faza superioară a Cupei Regiunilor, disputat între juniorii B de la Olimpia Satu Mare și LPS Bistrița a fost unul de un bun nivel tehnic, având cam toate ingredientele de care are nevoie un joc de fotbal: goluri multe, ratări, mingi trimise în bară, răsturnări de scor și golul victoriei marcat în ultimul minut de joc,

Bistrițenii deschid scorul în prima repriză, când L. Mircea pune latul la o centrare venită de la Chirlejan, până la pauză gazdele reușind să egaleze. După pauză gazdele preiau conducerea pe tabela de marcaj, Rus reușește să egaleze, trimitând în poartă o minge sărită din bară la șutul lui Corceac. Se joacă pe contre, ambele echipe forțează marcarea golului care să le aducă calificarea, dar scorul rămâne neschimbat până în ultimul minut de joc, când Georgiță execută un corner și Șoimușan trimite mingea în poartă, marcând golul care le aduce bistrițenilor calificarea în faza superioară a competiției.

LPS, antrenori Sergiu Gabor și Sergiu Mândrean: Boca, Șoimușan, Ani, Vereșezan, Lokotuș, Chirlejan, Georgiță, Corceac, Minta, L. Mircea, Rus. Au mai jucat: Felhazi, Moldovan, Mititean, Precup, Băldean.  

Juniori A: Olimpia Satu Mare – Gloria Progresul 5-2 (4-1)

Jocul dintre juniorii A ale celor două cluburi, care a contat pentru semifinala seriei a 6-a a Cupei Federației, a fost câștigat de gazde, care și-au asigurat victoria încă din prima repriză, în fața unei echipe plecate la luptă cu jucători născuți în 1996, 1997, 1998 și 1999 . Gazdele au început bine jocul și în minutul 36 tabela de marcaj indica deja scorul 4-0, până la pauză Mare reușindsă reducă din diferență. După pauză hales marchează pentru 4-2, iar gazdele marchează și restabilesc diferența de 3 goluri, scor care rămâne neschimbat până la finalul jocului.

Gloria Progresul, antrenor Titi Voica: Trif, Beraru, Rusu, Mare, Timiș, Lup, Serețean, Mureșan, Hales, Bumbu, Pașca. Au mai jucat: Șarkani, Mihăilă, Echim.

Sportulbistritean.ro


 | 405 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *