Juniori republicani: Juniorii A de la Gloria, înfrângere usturătoare în deplasarea de la Cluj

Sâmbătă s-a disputat etapa a 3-a din play-off și etapa a 2-a din grupa de palmares 2, din cadrul Campionatului Național al juniorilor A și B, etapă în care juniorii A ai Gloriei au jucat în deplasare la Universitatea Cluj în play-off, în timp ce juniorii B de la LPS au jucat acasă, pe terenul Iproeb, cu Interstar Sibiu.

Juniorii Gloriei au jucat derby-ul play-offului, un joc în care clujenii s-au impus clar, într-un joc în care fundașii bistrițeni au prins o zi slabă făcând multe greșeli personale, lucru care a contat foarte mult în economia jocului. Juniorii de la LPS au pierdut un joc care l-au controlat o repriză și jumătate, au condus cu 1-0 la pauză, au fost egalați și au primit un gol de la 30 metri pe final de joc.

 Juniorii A ai Gloriei, 6 goluri primite în deplasarea de la Cluj.  Universitatea Cluj – Gloria 6-2 (2-0)

Derby-ul play-offului s-a disputat la Cluj, gazdele având o victorie și o înfrângere în primele două etape, în timp ce bistrițenii aveau două victorii în două etape. După o repriză mai echilibrată, în care gazdele au marcat două goluri la două greșeli ale fundașilor bistrițeni, repriză în care Platon a trimis două șuturi bune, unul scos de portarul gazdelor desub bară și unul care a căzut pe transversală, a urmat o repriză în care gazdele s-au desprins definitiv pe fondul căderii fizice și în urma unor greșeli individuale ale glorioșilor. După ce Akari înscrie norocos, mingea șutată de Rebrișorean fiind respinsă de portarul clujenilor în capul bistrițeanului, gazdele înscriu de trei ori, ducând scorul la 5-1. Ursa  înscrie din careu la o bâlbâială ale fundașilor clujeni și face 5-2, pentru ca partida să se încheie cu scorul de 6-2, după o nouă greșeală a fundașilor bistrițeni.

 Gloria, antrenorii Adrian și Bogdan Florea: Pop, Bolfă, Peica, Moldovan, Neagoș, Sandu,  Èšegle, Dobrea, Platon, Câțcăuan, Akari. Au mai jucat: Rebrișorean, Ungur, Rus, Pașca, Ursa.

Juniorii B ai LPS-ului, învinși după pauză.  LPS – Interstar Sibiu 1-2 (1-0)

În partida juniorilor B, LPS-ul, echipă care a terminat campionatul pe locul 10 în seria a 8-a a întâlnit pe terenul Iproeb, ocupanta locului 7 la finalul campionatului. Jocul a fost unul controlat o repriză și jumătate de bistrițeni, perioadă în care Lokotuș a deschis scorul până la pauză,după o pasă primită de la Ani. După pauză gazdele ratează patru ocazii în situație de unu la unu cu portarul, Ani, Petrovan, Lokotuș și Precup irosind situații clare de a marca. Și cum în fotbal de multe ori ocaziile ratate se răzbună, așa s-a întâmplat și pe terenul Iproeb, sibienii egalând la o bâlbâială a apărării gazdelor, mai mult oaspeții obținând cele trei puncte puse în joc după un gol marcat pe final de joc, printr-un șut de la 30 de metri.

LPS,  antrenorii Segiu Gabor și Sergiu Mândrean: Boca, T. Rus, Trișcă, Șoimușan, Petruț-Pop, Lokotuș, Corceac, Mititean, Lăcătuș, Precup, Ani. Au mai jucat: Candale, Petrovan, Gabor, Pop.

Sportulbistritean.ro

 

 | 273 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *