Juniori republicani: Gloria Junior rămâne lider la U 19, LPS ține aproape!

 A început returul Campionatului de juniori republicani U’19 și U’17. Gloria Junior U’19 rămâne lider și după etapa de sâmbătă, unde pe stadionul Jean Pădureanu i-a surclasat categoric pe clujenii de la Viitorul Mihai Georgescu cu scorul de 5-0, marcatori fiind: Rebus 2, Nuțu 2, Aluas.

 A fost un meci bun al elevilor lui Cârstea, care au condus partida de la un cap la altul, neacordând nici o șansă adversarului. 

 Antrenorul Gabriel Cârstea s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi, sperând de la meci la meci, la o mai mare concentrare pe faza ofensivă, cât și pe capitolul defensiv.

 Boca, Hontilă, Șandor, Bălan, Forogău, Moldovan, Neamțu, Lazăr, Chiki, Rebus, Nuțu. Au mai intrat: Aluaș, Pop, Toncean

Juniorii U’17 au ținut piept cu brio timp de 70 de minute liderului clujean, dar spre final, cedând cu 2-0

 Vărărean, Valea, Șoldea, Scurtu, Rotar, Adam, Mihaiu, Bortaș, Butta, Cifor, Sângeorzan. Au mai intrat: Gros, Buga

 Etapa viitoare, Gloria Junior joacă tot acasă, sâmbătă,16.09, împotriva echipei CSS Baia Mare.

 

LPS, game-set și meci!

 

 LPS Bistrița a reușit cea mai categorică victorie din acest campionat, păstrând și simetria la ambele categorii U’19 și U’17, scor 6-0  cu Electrica Baia Mare.

 După acest rezultat, LPS U’19 ține aproape de Gloria Junior, părând a fi o luptă interesantă între bistrițeni pentru locul I.

 Foarte mulțumit de rezultat, antrenorul Sergiu Gabor ne-a declarat: „Vreau să felicit ambele echipe pentru jocul prestat, pentru mobilizare, seriozitate și puterea de luptă a tinerilor noștri sportivi”.

 U’19 LPS Bistrița: Mureșan, Timiș, Meșter, Minta, Szocs, Măluțan, Băldean, Obreja, Candale, Suciu, Bușiță D. Antrenori: Sergiu Gabor, Marius Chira

  Au mai intrat: Tetean, Bușiță H, Ciolpan, Lăcătuș

 Marcatori: Candale 2, Bușiță D 2, Suciu, Băldean

 La U’17, LPS-ul, chiar și mai mici cu un an de vârstă, elevii lui Chira și Paul Nicolae au spulberat adversarul, surclasându-i la toate capitolele, scor final 6-0, marcatori fiind: Trifan, Leonte, Nalat, Moldovan D, Lakatos, Spânu.

 LPS U’17: Bob, Rebrean, Leonte, Iuga, Spânu, Pop-Ursu, Trifan, Nalaț, Nuț, Moldovan A, Lakatos. Antrenori: Marius Chira, Paul Nicolae

 Au mai intrat:  Banu, Moldovan D, Stupinean

 Etapa viitoare LPS Bistrița joacă la Cluj împotriva Viitorului Mihai Georgescu.

 

 | 772 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *