Juniori republicani: Gloria da, LPS-ul ba, în etapa a 17-a a Campionatul Național

Miercuri s-au disputat  jocurilor contând pentru etapa a 17-a din seria a 6-a a Campionatului Național al juniorilor A și B, competiție la care Gloria Progresul a jucat pe terenul Gloria 2 cu LPS Cluj, în timp ce juniorii de la LPS s-au deplasat la Zalău pentru jocurile cu FC-ul din localitate. Juniorii de la Gloriei Progresul au obținut victoria în ambele jocuri, la scor la juniori A și la limită la juniorii B, iar juniorii de la LPS au pierdut ambele jocuri, la scor la juniori A și la limită la juniorii B.

 Gloria Progresul – LPS Cluj

Juniori A: Victorie clară a bistrițenilor: Gloria Progresul – LPS Cluj 7-1 (0-2)

Juniorii  A de la  Gloria Progresul, pregătită de Titi Voica, echipă clasată pe locul 6 al clasamentului după 16 etape au întâlnit pe teren propriu pe LPS Cluj, ocupanta locului 8 în clasamentul seriei. A fost un joc controlat cap-coadă de bistrițeni, doar imprecizia și lipsa de concentrare la finalizare au făcut ca scorul să nu fie mai mare. Țigorean și Țegle cu două șuturi plasate din marginea careului și Lup după o acțiune individuală au marcat stabilind scorul pauzei, 3-0. După pauză Coți și Mare duc scorul la 5-0, oaspeții marchează golul de onoare, după

Gloria: Șarkani, Beraru, Mare, Lup, T. Rus, Coți, Țigorean, Ceușan, Țegle, Simionca, Akari. A mai jucat Chiorean, Mihăilă, Mureșan, Timiș.

Juniori B: Puștiul Neamțu aduce trei puncte bistrițenilor: Gloria Progresul – LPS Cluj 1-0 (0-0)

Juniorii B ai Gloriei Progresul, pregătiți de Dinu Vlad și Gabi Cârstea, aflați pe locul 7 după 16 etape au jucat împotriva echipei aflate pe locul 9 în clasamentul seriei, într-un joc de mare luptă în care ambele echipe au sărit peste faza de construcție, jucând mingile direct pe atacanți. A ieșit un joc cu multe ocazii de gol ratate de ambele echipe, bistrițenii ratând ocaziile mai clare de gol. Singurul gol al jocului a fost marcat de Neamțu, jucător născut în anul 2000, care a trimis mingea în poartă la câteva minute după ce a fost introdus pe teren aducând victoria bistrițenilor.

Gloria: Șarkani, Boian, Drăgan, Runcan, Vărărean, Serețean, Bălan, Hordoan, Constantin,  Bumbu, Rebus. Au mai jucat Cifor, Neamțu, Aluaș.

 FC Zalău – LPS Bistrița

Juniori A: Gazdele s-au desprins decisiv după pauză: FC Zalău – LPS Bistrița 7-1 (2-1)

Partida dintre juniorii A de la LPS, aflați pe ultimul loc în clasamentelul seriei și ocupanta locului 11 după 16  a fost una destul de echilibrată în prima repriză, după pauză gazdele marcând 5 goluri, obținând astfel o victorie la scor în fața bistrițenilor care au căzut după pauză. Gazdele au deschis scorul, B. Rus a egalat după care bistrițenii au mai încasat încă 6 goluri.

LPS: Felhazi, Șumfelean, Ani, Moroșan, Petrovan, Chiriloaia, Mureșan, Mititean, Precup, B. Rus, L. Mircea. Au mai intrat: Stăuceanu, B. Mircea

Juniori B: Gazdele s-au impus la limită:  FC Zalău – LPS Bistrița 2-1 (0-0)

Jucătorii pregătiți de Sergiu Mândrean și Sergiu Gabor, locul 10 în clasament, au jucat pe terenul  echipei clasate pe penultimul loc al clasamentului al seriei a 6-a. Un joc destul de echilibrat în prima repriză, fără ocazii clare de gol, gazdele deschizând scorul după pauză, Șoimușan restabilind egalitatea pe tabelă, pentru ca pe final gazdele să marcheze golul victoriei.

LPS: Boca, Șoimușan, D. Pop, Vereșezan, Minta,  Chirlejan, Georgiță, Candale,  Moldovan, Grad, Irimieș- Buia. Au mai jucat: Băldean, Bușiță, Gabor, Mureșan.

 

Sportulbistritean.ro

 


 | 261 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *