Juniori: Gloria Junior, tot mai aproape de zona elitelor! LPS, Victorie de moral

Penultima etapă al Campionatului Național Preliminar al juniorilor republicani a adus față în față pe stadionul Jean Pădureanu, echipele Gloria Junior și Kiss Baia Mare. 

 La under 19, liderul Gloria Junior învinge clar cu 3-0 prin golurile marcate de Lazăr, Moldovan și Pop A, un meci decis în minutul 25, când portarul oasperilor se accidentează, fiind transportat la spital. În mod surprinzător, echipă oaspete nu a avut nici o rezervă pe bancă, fiind nevoită să joace în 10 oameni și cu un jucător de câmp în poartă. Cu această victorie, Gloria Junior păstrează cele mai mari șanse de a pătrunde în zona elitelor.

 La under 17, bistrițenii au fost depășiți clar cu 4-1, de o echipă mai bine sudată a baimarenilor, pierzând șansa de a rămâne pe locul al doilea.

 Lotul Gloria under 19: Racoți, Pop A, Șandor, Bălan, Forogău, Moldovan, Neamțu, Popa, Rebus, Aluaș, Lazăr. Au mai intrat: Nuțu, Chiki, Toncian

 Gloria under 17: Negrea, Slăvoacă, Valea, Scurtu, Rotar, Adam, Bortaș, Mihaiu, Butta, Buga, Sângeorzan. Au mai intrat: Cifor, Gros

 

 LPS Bistrița under 19 a reușit o victorie de moral la Cluj, în fața Viitorului Mihai Goergescu Cluj, cu 6-4, golurile bistriteniilor fiind marcate de către Suciu 2, Bușită H, Meșter, Timiș, Ciolpan.

Chiar și cu această victorie, LPS-ul păstrează șanse doar pentru locul II. Ultima etapă va fi sâmbătă, 7 octombrie, fiind programat pe stadionul Iproeb, derbyul local LPS-Gloria Junior.

 La juniorii under 17, bistrițenii au fost învinși cu 3-1 de către câștigătoarea seriei, echipa neînvinsă, Școala de fotbal Mihai Georgescu.

 

 Lotul LPS under 19: Mureșan, Szocs, Meșter, Minta, Bușită H, Timiș, Suciu, Obreja, Candale, Bușită D, Băldean. Au mai intrat: Tetean, Lăcătuș, Pop I, Bugnar, Ciolpan 

 | 685 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *