Juniori C: Gloria, învinsă de golurile lui Ganea junior! U Cluj ”“ Gloria 3-2 (1-2)

După ce în primul loc al turneul zonal al Campionatul Național al Juniorilor C, competiție destinată jucătorilor născuți după 01 iannuarie 1999, juniorii Gloriei au pierdut cu 2-0 în fața celor de la Sporting Recea, în cel de-al doilea joc bistrițenii au întâlnit pe cei de la U Cluj, echipă care în prima zi câștigase cu 3-0 întâlnirea cu ASA Tg. Mureș.

A fost un joc foarte bun făcut de cele două formații, un joc în care bistrițenii au fost foarte aproape de a produce surpriza, după ce au condus cu 1-0 și 2-1, iar clujenii au marcat golul victoriei pe final de joc, grație reușitei băiatului fostului internațional Ionel Ganea, cel care a jucat și pentru Gloria și care a antrenat U Cluj, Ganea junior fiind de fapt marcatorul celor trei goluri ale clujenilor.

A fost un joc în care bistrițenii au arătat că nu au ajuns întâmplător la turneul zonal, jocul lor fiind mult mai bun decât cel cu maramureșenii.

Clujenii încep jocul în forță, dar bistrițenii deschid scorul în minutul 10, când Rebus recuperează o minge pe partea stângă, urmează o pasă la Onul, acesta trimite în careu pentru Hordoan și acesta o trimite în poartă. Bucuria bistrițenilor a durat doar cinci minute, după care clujenii obțin egalarea după o lovitură liberă bătută înalt în careu, mingea deviată ajunge la Ganea care trimite cu capul în poartă. Se joacă pe contre, bistrițenii seapără bine și ies periculos pe contraatac, iar la un astfel de contraatac Hordoan obține o lovitură liberă de la 20 de metri, Onul trimițind mingea direct în poartă, aducându-i din nou pe glorioși în avantaj, avantaj care va fi păstrat până la pauză.

Repriza a doua se joacă tot pe contre, clujenii reușind egalarea după o diagonală și o recentrare în careul de 16 metri de unde Ganea înscrie pe sub portarul Bucur. Ultimul sfert de oră aparține clujenilor care forțează golul victoriei, bistrițenii scapă după câteva ratări care aduc disperarea pe banca adversarilor și pe chipul lui Ionel Ganeaaflat în tribună pentru a-și susține băiatul, dar primesc gol pe final de joc, tot în urma unei faze fixe, mingea ajunge în interiorul careului la Ganea care înscrie și aduce liniștea și bucuria în tabăra clujenilor, care reușesc a doua victorie la turneul zonal și iau prima opțiune pentru calificarea la turneul semifinal.

Lotul folosit de Dinu Vlad : Răzvan Bucur, Bogdan Andreica,  Florin Băldean, Robert Cifor, Darius Ursu, Ionuț Serețean, Alex Rebus, Bogdan Onul, Rareș Bălan, Ovidiu Moldovan, Denis Hordouan. A mai jucat Alexandru Mînecan, Lică Mândrean, Radu Neamț, Paul Căpraru.

Mai multe fotografii pe pagina noastră de facebook, AICI!

Sportulbistritean.ro


 | 286 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *