Junioarele II, înfrângeri pe linie la Baia-Mare

Junioarele II ale Liceului cu Program Sportiv au pierdut toate meciurile la turneul organizat de Baia-Mare. Handbalistele antrenate de Petre Suciu și Horațiu Pașca au fost învinse de CSS Zalău (scor 23-18), de Extrem Baia-Mare (scor 32-25), de Marta Baia-Mare (scor 17-15) și de CSS 2 Baia-Mare (scor 36-28). Antrenorul fetelor, Horațiu Pașca, s-a declarat nemulțumit de atitudinea handbalistelor sale la acest turneu.
„Ele sunt mai mici cu un an decât adversarele pe care le-au întâlnit. Nu am fost nemulțumit de rezultate, ci mai mult de atitudinea de care au dat dovadă. Puteau să câștige două partide dacă își doreau mai mult. Dar au intrat în teren fiind sigure că o să piardă. Din păcate, același lucru pățim și la junioarele III, și ele fiind mai mici și lipsite de atitudine”
a declarat Horațiu Pașca.

Lotul junioarelor II: Andreea Covaci, Paula, Martari (portărițe), Abigail Vălean, Andra Lapoși, Adrian Șerban, Denisa Hangan, Andreea Săsărman, Iulia Deac, Iulia Filipaș, Denisa Bozeșan, Claudia Costinia, Alexandra Lup, Cristina Boian, Bianca Palage.

 | 204 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On