Jucătorul anului în județ: Jurnalistul Claudiu Olinca merge pe mâna lui Budăcan!

Claudiu Olinca de la Radio Balada, realizator a multor emisiuni de sport difuzate de-a lungul timpului în media locală, și-a desemnat favoriții în ancheta care vrea să găsească fotbalistul anului 2013 în județ. Preferatul lui pentru sezonul trecut e Tinuț Budăcan, fundașul dreapta care acum face parte din lotul Gloriei.

De altfel, opțiunea jurnalistului a fost confirmată și de specialiștii Gloriei, care au urmărit și apreciat evoluțiile lui Budăcan în anul trecut. Olinca nu poate uita nici de Sergiu Mândrean, un profesionist adevărat, primul în clasamentul de anul trecut al ziaristului.

Dar iată topul actual alcătuit de Claudiu Olinca:

1.     Budăcan

2.     Mândrean

3.     Ghiță Negrea

4.     L. Boldiș

5.     Coșneac

 

După doi ani în care Sportul bistrițean a reușit să găsească și să premieze cel mai bun fotbalist din județ, am demarat ediția cu numărul 3.

Vor fi luați în considerare jucători de la toate echipele care au activat anul trecut în liga a 4-a și a 5-a. Orientându-ne după propunerile voastre, am publicat un sondaj pe site și un talon în ziar. Vom chestiona observatori, arbitri, antrenori și ziariști. 

Vom da puncte ca în Formula 1 celor aleși de fiecare categorie în parte, le vom aduna și vom găsi cel mai bun fotbalist din județ. Acesta se va cunoaște la începutul returului Ligii a 4-a și va fi premiat în prima etapă din 2014.

Vezi AICI cum și cine a fost desemnat jucătorul anului 2011 și AICI ancheta pentru jucătorul anului 2012.

 | 662 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *