Jucătorii Voinței Livezile vor să boicoteze Cupa României. Vezi ce zice primarul

 

În jur de 25 de milioane vechi, atât are de primit fiecare jucător al Voinței Livezile în urma rezultatelor din ultimele luni. Dacă nu vor primi banii până marți, proaspeții divizionari C spun că nu se vor prezenta la meciul de miercuri, în Cupa României, la Gaz Metan Târgu Mureș.
 
Suma reprezintă primele de meci de la baraj, de la finala județeană a Cupei României și de la etapele precedente de cupă. Primarul Olimpiu Neamț a promis în mai multe rânduri că va achita restanțele până la meciul de miercuri, însă jucătorii nu-l mai cred și sunt hotărâți să boicoteze partida de la Târgu Mureș, prima din faza națională a Cupei României.
 
"Să stea acasă. O să găsim alți jucători, dacă aceștia nu înțeleg că e o perioadă dificilă. Gloria are datorii imense la jucători, toată lumea are probleme. O să le rezolvăm, dar cu răbdare și înțelegere", a declarat Olimpiu Neamț pentru sportulbistritean.ro, lăsând să se înțeleagă că sunt șanse destul de mici ca banii să fie achitați până la ora meciului de cupă.
 
Adrian Linca
 | 148 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *