Joc prost, victorie chinuită! Gloria nu convinge, dar câștigă al 4-lea meci consecutiv!

Gloria a bătut astăzi cu 1-0 pe Avântul Reghin, în etapa a 11-a din Liga a 3-a, într-un meci disputat pe stadionul Jean Pădureanu, cu un adversar modest și un gol marcat în final de joc.

A fost a 4-a victorie consecutivă fără un joc convingător al echipei bistrițene. Întâlnind un adversar baricadat pe două linii în fața propriului careu, Gloria nu a găsit soluții de a marca decât în ultimele 10 minute, cu noroc, la o minge scăpată în poartă de portar, după un cap al lui Banyoi.

Echipa lui Falub arată în continuare destul de prost, cu jucători care par mai degrabă să dezamăgească decât să progreseze odată cu trecerea etapelor.

Fundașii centrali au fost mai mereu defazați în apărare, axul central a fost inexistent, marginile neinspirate, iar atacanții s-au zbătut fără mingi, ca peștii pe uscat.

De partea cealaltă, cu Sandu Borș la primul meci ca antrenor principal, Avântul Reghin a propus același stil de joc la alibi, cu experimentații Murar și Enescu jucând doar din plasament, cu Chirlejan și Ghiță insistenți în atac, ca să pomenim aici doar numele unor foști fotbaliști ai Gloriei.

Cu 6 puncte luate din 3 meciuri consecutive acasă, plus alte 3 dintr-o deplasare la Târgu Mureș, Gloria și-a încheiat seria partidelor ușoare.

Urmează un meci la Galda, apoi un derby cu Unirea Ungheni și o deplasare complicată la Unirea Alba Iulia. Deocamdată echipa e prima în clasamentul seriei a 9-a, o serie slabă, să recunoaștem, care permite victorii facile chiar și cu jocuri mai puțin reușite.

Gloria: Mociu, Gallo, Martinovici, R. Bălan, Mar, Davordzie, Larionesi, Pațurcă, Mihalcea, Mihai, Banyoi. Rezerve: Neacșu, Trifan, Hasnăș, Deac, Uțiu, Fridrich, Rîpan, Andrecuț, Florescu

 | 1.269 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

9 Comments

 1. Nu m-ar mira ca antrenorul sa fie dat afara in pauza competițională, cu toate ca echipa e pe primul loc.
  Urmează sa vedem ce decizie va lua clubul.
  Nu as vrea sa fiu in locul lor, sa îi zic antrenorului “mulțumesc pentru ca ai dus echipa pe primul loc, dar nu cred că poți aduce calificarea la baraj”.

  Post a Reply
 2. Jocul echipei noastre f.slab, la întîmplare și fără nicio speranță că se va schimba la ce achiziții a făcut staful tehnic(Falub & Babutan). Lor li se datorează aceste evoluții și tot mai puțini oameni la meciuri.Dar dacă nu au de dat socoteală să o țină tot așa că vor fi numai ei în tribune.

  Post a Reply
 3. F slab meciul cu o echipa totusi modesta a Reghinului, o singura centrare a fost buna tot meciul din care cu greu s-a dat gol, in rest chin , orice echipa care joaca agresiv ne cam chinuie , jucatori statici , fiecare joaca pt el, joc colectiv nu prea, nici o firta a grupului castigator cum ar zice Ionut Chirila

  Post a Reply
 4. Hai sa fim.seriosi. Cand a jucat ceva vreo echipa antrenata de Falub???
  Si cand a avut performante vreo echipa ,,pastorita” de Babutan???

  Post a Reply
 5. Cum adica cand?
  Păi Săgeata Năvodari, ASA Tg Mures, Poli Timisoara nu au avut performante pe timpul lui Babutan?
  Marile performante au fost falimentul acestora!

  Post a Reply
 6. Nu fiti rai. Lasati omul in pace ca stie ce face. Numai ca altii nu stiu ce face el. Dar si daca s-ar afla…
  Inainte ca la Verdun. Apoi vedem noi cine trece linia de sosire si cum o trece.

  Post a Reply
 7. Un adevarat om de fotbal.
  Manager adevarat. Doar a facut ucenicie pe langa Tata Jean. Parca asa spunea el, nu?
  Cand o fi facut nu prea stim. Poate cand era Tata Jean in concediu si el in vacanta.

  Post a Reply
 8. Apropo, de ce nu se mai transmite live pe Facebook? Oare din cauza ca jocul prestat e slab sau ca sa nu se vada live ca de fiecare data acasa Gloria joaca in 14 contra 11?
  Ne furam caciula domnilor.
  Asta nu se cheama performanta, mai degraba smecherie.

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *