JE 2015: Bistrițeanul Marius Berbecar, bronz la Baku! Bățagă pe 5!

Marius Berbecar a cucerit medalia de bronz in finala de la paralele din cadrul concursului de gimnastica artistica al Jocurilor Europene de la Baku, desfasurata sambata dupa-amiaza in capitala Azerbaidjanului.

Victoria a revenit azerului Oleg Stepko, cu 15.733 pct, urmat de rusul David Beliavski (15.700 pct), care l-a devansat cu numai o zecime pe Marius Berbecar (15.600 pct).

Medalia cucerita de Marius Berbecar este a patra obtinuta de sportivii romani de la debutul Jocurilor Europene 2015 si a treia din concursul de gimnastica artistica, dupa cele doua castigate, tot in cursul zilei de sambata, de Andreea Iridon (argint la barna si bronz la paralele).

Primele reprezentante ale Romaniei care au urcat pe podium la Baku au fost componentele echipajului de kaiac 2, Roxana Borha si Elena Meroniac, medaliate cu argint la 500 m. 

In finala masculina a probei de sarituri, reprezentantul Romaniei, Cristian Bataga, s-a clasat pe locul 5, 14.616 puncte, primele trei locuri fiind ocupate de ucraineanul Oleg Verniaev — 15.266 pct, olandezul Casimir Schimidt — 15.116 pct si azerul Oleg Stepko — 14.966 pct.

 | 479 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *