Iuliu Crăciun: ”Consider că merităm un loc pe podium” (VIDEO)

Cu două etape înainte de final, CSM Bistrița se află pe locul 3 în clasamentul seriei B din Divizia A de handbal feminin și antrenorul Iuliu Crăciun zice că nu mai poate scăpa podiumul. ”Consider că merităm un loc pe podium. Deși nu am avut întotdeauna cele mai bune condiții, am demonstrat cu aceste fetre că putem duce handbalul bistrițean acolo unde îi e locul”, a declarat Crăciun după meciul cu CSM Sfântu Gheorghe.

Antrenorul face referire la Liga Națională și promite că anul viitor atacă promovarea. ”Vom mai aduce câteva jucătoare ca să avem o bancă puternică și ca să acoperim câteva posturi cheie și nu trebuie să vă îndoiți că putem reuși să promovăm”, spune Crăciun.
 

Referitor la meciul cu echipa din Sfântu Gheorghe, tehnicianul handbalistelor bistrițene a declarat că a fost un joc de calitate, cu o echipă bătăioasă, dar că fetele lui au fost peste jucătoarele adverse. ”M-am supărat pe portărițele mele, fiindcă una dintre ele a luat un gol foarte ușor, ca la baschet. Au apărat foarte bine în acest meci, dar le-am explicat că trebuie să trateze cu seriozitate orice fază, indiferent cât ar fi scorul”, a mai spus Iuliu Crăciun.

Adrian Linca

 | 1.135 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *