ISU Bistrița, tare la minifotbal! A bătut tot în turneul final al MAI!

Pe terenul sintetic al Academiei de Poliție”Alexandru Ioan Cuza” din București s-a disputat turneul final de minifotbal al Ministerului Afacerilor Interne, competiție la care au participat cele mai bune 15 echipe din cadrul ministerului: polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră, academii poliție.

La competiție a participat și echipa de minifotbal a Inspectoratului pentru Situații de Urgență a județului nostru, care a reușit să termine pe primul loc devenind astfel campioana ministerului, după ce a învins în finală ISU Călărași cu scorul de 2-1. În grupe bistrițenii au pierdut cu 2-4 în fața Jandarmeriei București și au câștigat cu 3-2 în fața Unității Speciale de Jandarmi București și cu 4-1 în fața Inspectoratului General al Poliției de Frontieră. În sferturile de finală bistrițenii au trecut de ISU Alba, scor 2-1, în semifinale au învins cu 4-0 Poliția de Frontieră Iași, pentru ca în finală să se impună cu 2-1 în fața colegilor de la ISU Călărași. Cristian Buteanu a fost desemnat cel mai bun portar, iar Alexandru Tanco a fost selecționat în echipa Ministerului Afacerilor Interne, cu care va participa în competițiile internaționale.

Lotul folosit de către mr.Vasile Trifan la această competiție: Cristian Buteanu, Eusebiu Cosmulei, Alexandru Tanco, Doru Chifa, Marius Horga, Florin Marian, Florin Mitruț, Cristian Ghiț, Marius Nicolae, Rareș Greab.

Vasile Trifan:”A fost o competiție foarte puternică pe care am reușit s-o câștigăm meritat. Deși am început cu o înfrângere, ne-am revenit, jucând de la meci tot mai bine. Am devenit astfel prima echipă din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență care a câștigat toate competițiile naționale organizate într-un an”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 320 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *