Iosif Ureche, la ultimul asalt! Poate deveni primul bistrițean pe podiumul naționalelor de motociclism viteză!

Bistrițeanul Iosif Ureche se află pe locul 3 în clasamentul general la superbike, însă la egalitate de puncte cu un alt concurent, Cosmin Costescu. Astăzi vor avea loc antrenamente, sâmbătă vor fi calificări, iar duminică se va desfășura ultima etapă a Campionatului Național de motociclism viteză.

Întrecerea este programată pe Circuitul Motor Park din Adâncata, recent finalizat. Circuitul este situat la aproximativ 50 de kilometri de Bucuresti, în apropierea comunei Adâncata și va fi inaugurat cu această ocazie.

Interesant este faptul că în această etapă vor avea loc câte două curse pentru fiecare clasă. Cu alte cuvinte, se va puncta dublu. Iosif Ureche are nevoie de o clasare deasupra lui Costescu pentru a deveni primul bistrițean care urcă pe podiumul naționalelor de motociclism viteză.

Pe primul loc în clasamentul SBK se află Cătălin Cazacu cu 150 de puncte, pe doi Ionuț Mistode cu 120 de puncte, pe 3-4 Iosif Ureche și Cosmin Costescu cu 68 de puncte. În caz de egalitate, are câștig de cauză cel clasat mai bine pe ultimul podium.

sportulbistritean.ro

 | 357 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *