Iosif Ureche, al treilea podium consecutiv! A urcat pe 5 în clasamentul general!

Bistrițeanul Iosif Ureche a confirmat din nou în cea mai puternică întrecere de motociclism viteză din România. El a terminat pe 3 în etapa a 5-a din Romanian Superbike, după consacrații Mistode și Cazacu, cei mai buni piloți români din ultimii ani.

După un abandon în prima etapă și o clasare în coada clasamentul cu o motocicletă închiriată în etapa a doua, Iosif Ureche a prins rapid secretele clasei regină a motociclismului viteză din România. Începând cu etapa a treia, s-a instalat în spatele lui Ionuț Mistode și Cătălin Cazacu, urmărind să prindă podiumul în clasamentul general. A recuperat încet-încet handicapul din primele două etape și a ajuns acum la doar 9 puncte de locul 3 la general, după 3 podiumuri consecutive.

În acest week-end, în Cehia, bistrițeanul a avut cel mai bun start de până acum, profitând și de al treilea timp obținut în calificări. A condus relaxat după ce a realizat că nu-i mai poate ajunge pe primii doi și că nu poate să fie bătut de al patrulea concurent, de care se distanțase la 11 secunde. A terminat al treilea din nou și se visează pe podium la finalul campionatului, care mai are 3 etape.

”A fost un circuit nou pentru mine. Un circuit destul de periculos, foarte îngust, unde poți prinde viteze foarte mari. Dar un circuit foarte frumos desenat, unde m-am simțit foarte bine. Deși în prima zi am întâmpinat ceva probleme de electronică, am reușit să le remediez și să scot un timp foarte bun în calificări”, a declarat Ureche pentru sportulbistritean.ro

Adrian Linca


 | 970 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *