Iosif, treci pe la biserică! Ghinion teribil pentru motociclistul bistrițean în etapa a doua a ROSBK!

Iosif Ureche, motociclistul bistrițean care participă la cea mai importantă clasă a campionatului național, a ratat și etapa a doua a sezonului. După ce în prima rundă, în Croația, a fost scos în decor de un alt concurent, acum a avut un al doilea ghinion.

În week-end, pe circuitul Panoniaring, în Ungaria, Iosif  Ureche a terminat pe locul 14 din 16 concurenți. A condus o motocicletă închiriată, după ce la antrenamente i s-a spart motorul pe care se baza.

”Ce să fac, n-am bani de două motoare. Am închiriat ce am găsit și m-am chinuit să strâng niște puncte”, spune Iosif, foarte supărat. Peste 3 săptămâni urmează o nouă etapă, în Slovacia și nu știe de unde să facă rost de 3000 de euro ca să-și repare motocicleta.

”Era aproape nou, avea 3000 de kilometri. Așa ghinion numai eu puteam avea. Ce să fac acum? Mă gândesc să-mi vând un rinichi”, glumește bistrițeanul, cu mult amar în suflet.

După două etape, în clasamentul general conduce Cătălin Cazacu de la BGS Motorsport cu maximum de puncte, 50. Pe 2 e clasat Ionuț Mistode de la Firemotorsport cu 40 de puncte. Iosif Ureche e ultimul în puncte, pe 16, cu 2 puncte!

sportulbistritean.ro

 | 902 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *