Ionuț Iftimoaie revine în ring!

Ionuț Iftimoaie revine în forță! Ifty a fost unul din cei mai îndrăgiți luptători, care s-a bucurat de o imagine pozitivă și în afara ringului. El a venit de nicăieri, de undeva din Italia unde câștigase câteva competiții importante și a luat rapid fața verilor SPP-iști, Sora și Ghiță, care împreună dominau scena greilor din Local Kombat. Stilul de luptă marca Iftimoaie a prins de minune la publicul din România, mai ales că Ifty e un om de show, surprinzător de inteligent pentru domeniul în care activează. Era carismatic, zâmbea mereu în fața camerelor și a știut să-și vândă foarte bine imaginea. Tocmai de aceea nu a riscat meciuri cu Sora sau Ghiță și a evitat elegant confruntarea cu verii SPP în perioada lor de grație. Însă a dispărut brusc din peisaj, când se afla ”pe cai mari”, cum de alftel le șade bine eroilor. Între timp, Iftimoaie a participat la emisiunea „Dansez pentru tine”, emisiune fără conexiuni cu sportul de contact, însă cu rating fenomenal. După o absență de câțiva ani, acesta a hotarât să-și relanseze cariera și să mai lupte de câteva ori pentru fanii săi, dar și pentru bani, bineînțeles.

Cu siguranță vor urma câteva meciuri spectaculoase între Iftimoaie și vedete K 1 aflate la a doua tinerețe (la nasul cărora Iftimoaie nu putea ajunge în urmă cu ceva ani). Pe de altă parte, românii amatori de cafteală pe reguli asteaptă marea confruntare cu Moroșanu, cei doi fiind oarecum asemănători ca stil.

Pe undeva e trist că veteranii sunt forțați (cu bani) să revină în ring, și un succes al sportului ar fi acela ca o dată ieșiți din scenă sa nu mai aibă loc de ăștia tineri. Dar, asta e… e bine că revine Iftimoaie, la fel cum a revenit odata Hagi într-un meci cu Ungaria, dar ar fi și mai bine să se facă primavară doar cu o floare…

 | 162 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On