Ionuț Hîruța, atacantul celor de la Hebe Sîngeorz Băi, transferat la neurochirurgie în Cluj după accidentul groaznic de la Năsăud

Tânărul de 27 de ani care a suferit cele mai grave traumatisme în urma accidentului de tren de la intrarea în Năsăud se află încă în stare critică la neurochirurgie în Cluj. Ionuț Hîruța a fost mutat de la secția de terapie intensivă din Bistrița, unde a ajuns în comă după ce în noaptea de luni spre marți un tren a lovit autoturismul în care se afla ca pasager, în dreapta șoferului.

Martorii povestesc că semnalul intermitent de la trecerea la nivel cu calea ferată era pornit și anunța apropierea trenului dar că șoferul a obsevat mult prea târziu că personalul care venea de la Dej și trebuia să ajungă la Ilva Mică se apropia. În urma impactului mașina a fost aruncată de pe carosabil peste un șanț, iar trenul a oprit după o distanță de aproximativ 500 de metri.

Prietenii victimelor povestesc că aceștia se îndreptau dinspre Sângeorz spre Bistrița pentru a duce o fată, iubita șoferului, acasă. Tânăra s-a ales cu o mână bandajată, șoferul cu un traumatism puternic la cap, iar cel mai grav este Ionuț Hîruța,  pasagerul din dreapta. 

Ionuț Hîruța are 27 de ani și joacă fotbal la Hebe Sîngeorz Băi (foto jos, ultimul din drepta în zid). Are 7 goluri marcate în acest sezon, fiind unul dintre cei mai buni fotbaliști ai acestei echipe, aflată pe locul 7 în Liga a 4-a. Înainte de a juca pentru Hebe, a mai evoluat în Liga a doua la Dej, dar și la Rocar București. 

sportulbistritean.ro

foto: Mihai Leder / Antena1


 | 507 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *