Ioan Palko: ”Să plece conducătorii, nu antrenorii”

Domnule Palko, cum comentați demiterea antrenorilor Mocanu și Aldica, din postura de fost antrenor al echipei și de actual tehnician al contracandidatei la promovare?

Deși nu e treaba mea să comentez ce se întâmplă la Bistrița, cineva tot trebuie să le spună conducătorilor că vina cea mai mare o poartă ei, nu antrenorii. Trebuie să plece ei, nu antrenorii. E o greșeală să tot schimbi antrenorii și tu să nu îți asumi niciodată nici o vină. Marin Rus și ceilalți care conduc echipa au cea mai mare parte de vină, nu antrenorii.

Președintele Marin Rus spune că șansele la promovare nu sunt compromise și că a vrut să dea un șoc la echipă. Credeți că va fi mai greu sau mai ușor pentru echipa dumneavoastră în aceste condiții?

Sigur va fi mai ușor. Ce șoc, domnule, astea-s prostii. Bistrița nu are nici o șansă în acest an. Niciuna. Până nu își va schimba conducătorii nu are nici o șansă.

Știți că și-a dat demisia și directorul sportiv Liță Danci…

Bine a făcut. Trebuia să plece de mult. Cea mai mare greșeală pe care am făcut-o eu a fost că l-am readus la echipă. El m-a lucrat cel mai tare.

Mocanu spune că mai are de recuperat niște bani. Credeți că s-ar putea repeta același scenariu ca și în cazul dumneavoastră?

Cu siguranță. Nici mie nu mi-au dat toți banii. Să-și ia adio de la bani că nu îi mai vede. Eventual dacă ne vom da mâna și vom forma o echipă de recuperatori. Altfel, nu-i va mai vedea niciodată.

Care credeți că ar fi cea mai bună soluție pentru clubul bistrițean în acest moment?

V-am spus, să plece toți de la vârf. Sunt mulți oameni de handbal în Bistrița. Mulți oameni de valoare care s-ar putea ocupa de acest club. Nu vă dau nume, dar vă asigur că sunt!

 | 128 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On