Ioan Becali: „Mâine se va închide cazul Moraes, am încredere în Pădureanu”

impresarul Ioan Becali a declarat acum câteva minute că mâine va pleca în Antalya, cu tatăl lui Moraes, și va rezolva cazul brazilianului. "Pădureanu va avea banii pe care îi cere, iar Moraes va juca la Steaua. Mâine, prin mine, care sunt consilierul Stelei, se vor rezolva toate treburile", a declarat Becali. Întrebat dacă are încredere în Pădureanu ținând cont de problemele cu Sepsi din trecut, Giovanni Becali a spus: "Am încredere în Pădureanu și Pădureanu în mine. E șters din memoria mea episodul Sepsi".

Becali a mai declarat, acum câteva minute la GSP TV, că președintele Gloriei a fost intoxicat de tot felul de impresari, "care l-au mințit din toate părțile, cu ofere bizare, false". De asemenea, nu crede că Pădureanu ar fi crescut prețul lui Moraes. "Pădureanu e într-o ceață continuăținută de impresari disperați după bani", a declarat Becali și a făcut referire și la băiatul lui Nicolae Manea.

"Pădureanu trebuie să țină cont că atâta timp cât a avut o colaborare cu firma noastră, lucrurile i-au mers bine, a jucat în cupele europene, a rămas în Liga 1. Sper ca micile noastre neînțelegeri să se încheie mâine", a încheiat impresarul.

Adrian Linca

foto: hellosm.ro

 | 271 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *