Învinși pe mâna lui Sabău

– Gloria a pierdut cu Dinamo și din cauza lui Ioan Ovidiu Sabău, care a aliniat o garnitură de start cel puțin nepotrivită pentru acest meci. După pauză, Moțul a încercat să mai dreagă busuiocul, dar nu a mai reușit să egaleze, după golurile lui Dănciulescu

  Ioan Ovidiu Sabău nu mai contenește cu experiențele pe care le face în primul 11, deși gluma pare să se îngroașe. Gloria e la minus 8 și o așteaptă 3 meciuri grele. Săptămâna trecută, cu Dinamo, Sabău a mai încercat o linie de fund, alta decât toate de până acum. El l-a introdus pe Miclăuș pe stânga și pe Ciucă lângă el, jucători care nu mai jucaseră împreună niciodată. Acolo a fost zona de manevră cea mai eficientă a dinamoviștilor, care au marcat din două faze aproape identice. Însă, cea mai mare gafă a antrenorului bistrițean pare să fi fost introducerea în primul 11 a lui Emersson Dos Santos, un mulatru din Capul Verde, care are prea puține în comun cu fotbalul. Cu Emersson în echipă, Gloria a jucat cu un om în minus pe teren, iar pentru un meci cu Dinamo asta a fost fatal.
După pauză, Sabău a vrut să își mai spele din păcate și i-a schimbat pe Emersson și pe Miclăuș, dar a mai făcut o greșeală importantă: l-a retras pe Borbely la mijloc. Mișcarea a fost cu atât mai surprinzătoare, cu cât Borbely e golgeterul echipei bistrițene, cel mai în formă marcator al echipei. Chiar dacă la un moment dat echipa bistrițeană avea 5 atacanți în teren, ei erau atât de prost împrăștiați în suprafața de joc, încât șansele de gol ale echipei noastre erau minime. Totuși, la o centrare de pe stânga, Lobonț a ieșit greșit, și Diogo a trimis mingea în poartă.
Așadar, un meci între două echipe diferite ca valoare, pierdut însă și pe mâna antrenorului Ioan Ovidiu Sabău.

Sunt dezamăgit de rezultate și trebuie să găsesc soluții cât mai rapid, pentru că timpul trece, etapele trec și avem foarte puține puncte. Și în trecut, chiar dacă aveam jucători mai modești, se vedea preocuparea lor în joc. Acum pregătim jocul și nu știu ce se întâmplă în teren, ori uită, ori nesiguranța, ori presiunea e de vină.
Ioan Ovidiu Sabău

 | 80 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On