Interviu

Domnule profesor, v-a plăcut echipa lui Zegrean și Săsărman?

Cum să nu? Cărui om de fotbal nu
i-ar plăcea să vadă o formație bine instruită, care a dominat turneul din toate punctele de vedere? Vedeți ce înseamnă selecția atentă, continuă și condițiile bune de pregătire? Ceea ce au făcut Aurelian, Zegrean, Săsărman și toți cei din jurul acestei echipe sunt exemple pentru toți cei care se ocupă de copii și juniori.

Ce jucători v-au sărit în ochi?

Mulți… În primul rând Istrate și Fizeșan, care săptămâna viitoare vor primi o convocare la lotul național de juniori. Apoi toți ceilalți. Vasilichi, Varga, Buta, Peteleu, Dobrea, Rozenfeld, Anton, Florin Alexandru și alții… Sunt vârfuri ale generației lor, jucători bine instruiți, care vor ajunge departe.

Ce nu v-a plăcut la Domnești?

Să știi că n-au fost rele condițiile de aici. Dar ce m-a dezamăgit a fost faptul că nu au venit la meciuri alți antrenori din club. În afara lui Dan Matei, nu prea i-am văzut. Este
inadmisibil ca antrenori aflați pe statul de plată al clubului și care se ocupă de copii și juniori să nu vină să vadă meciurile unui astfel de turneu. De parcă ar fi fost la capătul pă-mântului. Nu se poate așa ceva. Acolo s-au dat adevărate lecții de fotbal și e păcat că n-au fost interesați de ele.

Cum credeți că va arăta viitorul acestei echipe?

Eu cred că vor trece de semifinală, deși nu e normal să o joace pe terenul adversarei. În sfârșit, asta e o altă discuție, despre Federație. Dar cred că vor ajunge în finală. Oricum, o să facem tot posibilul să asigurăm în continuare condiții bune ca acești copii să se realizeze, fiindcă într-adevăr fac parte dintr-o generație de excepție.

 | 230 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On