Interviu cu un VAMPIR

– Aluisio Chaves Ribeiro Moraes Junior se simte foarte bine la Bistrița, unde a venit însoțit de prietena lui Priscilla, cu care are o relație de 6 ani. Spune că ține la Șumudică la fel ca la tatăl său și că își dorește să ajungă în
naționala Braziliei

Moraes este noul briliant al Gloriei, jucătorul-minune care e considerat cel mai bun atacant din România în acest moment. A înscris 8 goluri pentru Gloria și a adus liniștea în vestiarul trupei lui Șumudică. Briliantul a ajuns la Gloria direct de pe plajele Braziliei de la echpa FC Santos. Șumudică a vizionat câteva DVD-uri cu atacantul brazilian și imediat a fost adus la lotul bistrițean. A început să joace fotbal la vârsta de cinci ani, la îndemnurile tatălui său, care de mic îl antrena la loviturile de cap.

Are 23 de ani și susține că fetele din Bistrița sunt foarte, foarte frumoase, cu un farmec diferit de cel al braziliencelor. Prietena sa, Priscila (22 de ani) este cea care i-a cucerit inima atacantului brazilian și au venit împreună în Bistrița. Au o relație de șase ani și Moraes zice că o face mireasă cam peste doi ani. În timpul liber, îndrăgostiții se plimbă prin parc și preferă serile romantice la restaurantele din Bistrița.

FC Barcelona este echipa sa de suflet și briliantul Gloriei speră ca într-o zi să evolueze pe Camp Nou, antrenat de”¦ Jose Mourinho (actualmente dușmanul numărul unu al catalanilor).

A auzit de Gigi Becali, dar se vede în continuare la Gloria. În urma evoluțiilor excelente de care a avut parte, adversarii l-au luat la ochi și a început să resimtă contactele dure din ultimele partide.

Fotbalul din România? Moraes zice că e mai rapid și mai tacticizat decât în Brazilia, unde se joacă mai mult pe jos, la spectacol. Visul său rămâne acela de a îmbrăca tricoul naționalei carri-ocas și de a juca alături de super-starurile Braziliei. Până atunci, Junior Moraes evoluează excelent și prin jocul său atrage spectatori la stadion.

Fratele său, bun prieten cu Robinho, a ajuns mai repede la succesul internațional, după ce a câștigat cupa UEFA cu FC Porto, sub conducerea lui Mourinho.

Moraes: „Gloria e preferata mea”

Ce părere ai despre evoluția Gloriei în acest retur?

Când am venit la Bistrița era tensiune mare. Echipa avea doar câteva puncte și era în pericol mare de retrogradare. Am început foarte bine returul și am strâns punct cu punct. Acum suntem liniștiți, e bucurie la echipă.

Te consideri jucătorul numărul 1 din lotul bistrițean?

Nu știu, îi las pe alții să aprecieze asta. Am auzit multe declarații despre mine, dar eu îmi știu valoarea, vreau să rămân cu picioarele pe pământ. Deocamdată, am mai mult de suferit din cauza faptului că sunt în centrul atenției. Adversarii mă mar-cheză din ce în ce mai atent și intră tot mai dur.

Cum ți se pare Bistrița, bistrițenii?

Un oraș liniștit, foarte frumos, dar nu am timp de distracții. Nu prea ies, decât cu prietena mea la câte un restaurant. Oamenii sunt foarte primitori, calzi, seamănă un pic cu cei din Brazilia la acest capitol.

Îți stă gândul la o altă echipă sau te gândești să rămâi la Bistrița și la anul?

Deocamdată Gloria e preferata mea. Nu mă gândesc decât să joc bine la Gloria. În vară vom vedea ce va mai fi.

Ce părere ai despre președintele Pădureanu?

E un om echilibrat, despre care se spune că e cel mai bun conducător din România. Eu atâta știu despre dumnealui și cred că așa este.

A semnat 3 ani cu Gloria

Moraes are un contract pe 3 ani cu gruparea bistrițeană. Brazilianul a venit în iarnă, mai mult în probe, bistrițenii plătind doar comisionul imnpresarului. Odată cu evoluțiile lui bune i-a crescut și cota, care acum sare de 1 milion de euro. Șumudică a declarat în mai multe rânduri că Moraes ar avea oferte din Rusia, la 1 milion de euro, în timp ce Pădureanu spune că va face toate eforturile să-l păstreze în lot.

 | 105 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On