Inter Viișoara, campioană la Dorna Junior Fotbal Festival!

Tinerii bistrițeni de la Inter Viișoara, pregătiți de antrenorul Dănuț Dosan, au reușit performanța de a câștiga cupa Dorna Junior la categoria 2005, cu sistemul 8+1.

                Chiar dacă au debutat în grupă cu o înfrângere în față celor de la FC Câmpulung, tinerele speranțe bistrițene s-au mobilizat și au obținut victorii pe linie în fața unor echipe echipelor precum Foresta Fălticeni (5-1) sau FC Botoșani (1-0). În semifinale au trecut de gazdele turneului cu scorul de 2-1, iar în marea finală au reușit glorioasa victorie în față Academiei Iași cu scorul de 1-0, un adversar foarte bun, selecționat din întregul județ Iași.

                Pe lângă medaliile de aur, Alejandro Rapăn, în urma voturilor antrenorilor, a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului. 

                Invitat special la acest eveniment, Miodrag Belodedici, a rămas plăcut impresionat de evoluția jucătorilor de la Inter Viișoara, în special remarcându-i pe jucătorii Muthi Rareș, Balaban Denis și Gatan Răzvan.

                Lotul 2005: Carcu Ianis, Bahrin, Plesa Raul,Muthi Rareș,Mihaiu Călin, Babutam David,Cățân Răzvan, Balaban Denis, Gyorfi Patric, Rapăn Alejandro,Moldovan Mihai, Sas Raul, Pop Denis, Grindean Sebastian și Pop Leon.

                La categoria 2010, jucătorii de la Inter Viișoara a debutat cu dreptul la primul lor turneu, obținând două victorii și două rezultate de egalitate cu echipe precum Bacău, Iași, Suceava și Piatra-Neamț. În mod deosebit, s-a remarcat tânăra Vaida Flavia, golgeterul echipei. Aceasta se anunță că fiind un mare talent pentru fotbalul feminin bistrițean.

                Antrenorul Dănuț Dosan, ajutat de Andrei Nagy și Bălan Liviu, se declară ca fiind foarte mulțumit de echipă și de rezultatele obținute, care oferă speranța către viitor.

                Turneul a reprezentat ultimul test în acest an competițional pentru cei de la Inter Viișoara, echipă intrând într-o bine meritată vacanță.


 | 780 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *