Inter Monariu, campioană județeană la juniori A1, eliminată ușor în faza interjudețeană!

Campionatul de juniori din cadrul ligii a patra și-a desemnat campioana ediției 2012-2013. Lupta pentru titlul de campioană s-a dus în trei echipe, Inter Monariu, Viitorul Lechința și Hebe Sângeorz Băi, cele trei echipe desprinzându-se față de celelalte echipe încă din turul campionatului.

Învingători au fost cei de la Monariu, dar nu fără emoții, chiar dacă, după ce au învins contracandidatele directe, au luat un avans liniștitor în clasament. Un egal la Șirioara și o înfrângere la Uriu în penultima etapă au făcut ca echipa lui Anghel Lăcătuș să joace ultima etapă cu sabia deasupra capului, ei având nevoie de o victorie în jocul cu Năsăudul. Inter a câștigat cu 2-0, obținând titlul de campioană și totodată dreptul de a reprezenta județul nostru la faza interjudețeană a Campionatului Național al juniorilor A1, 

Lotul folosit de Anghel Lăcătuș în această ediție de campionat: Ioan Bengean, Niculiță Boca, Alex Bolog, Liviu Câmpan, Christian Cozac,  Octavian Cicșa, Cătălin Crețiu, Ioan Csengheri, Darius Diaconu, Silviu Drăgoi, Elise Fetti, Alin Hedeș, Liviu Kăilean, Bogdan Lăcătuș, Alex Mărginean, Vasile Maxud, Andrei Nedelcu, Alex Nemeș, Dănuț Nistor, Petrică Olariu, Silviu Pătrășcan, Narcis Pop, Daniel Pop, Alex Pop, Pavel Rad, Paul Stupinean, Ovidiu Trufan, Florin Sbîrci, Ștefan Mihalache, Raul Someșan.

 

 

Două înfrângeri la etapa interjudețeană 

După un parcurs bun în campionatul județean de juniori al ligii a patra, echipa Inter Monariu s-a calificat pentru faza interjudețeană a Campionatului Național al juniorilor A1 unde a întâlnit într-un joc tur-retur formația Vulturii Vultureni, din județul Cluj, echipă formată din jucători ai clubului Ivansuc Cluj. În primul joc, care  s-a disputat la Cetate, oaspeții au câștigat cu 1-0 după un joc slab făcut de ambele echipe, joc în care cei din Monariu au contat în joc doar în repriza a doua, când și-au creat două trei ocazii de gol, oaspeții obținând totuși o victorie meritată. Echipa folosită de Anghel Lăcătuș: Crețiu, Kăilean, Mărginean, Maxud, Cozan, Sbîrci, Bolog, Csengheri, Bengean, Olariu, Stupinean. Au mai jucat Nemeș și Diaconu.  

În returul disputat la Cluj juniorii din Monariu au făcut din nou o primă repriză slabă la finele căreia gazdele  conduceau deja cu 3-0. După pauză pe fondul relaxării gazdelor, care erau siguri de calificare, juniorii din Monariu reușesc să marcheze două goluri prin Nemeș și Pop, putând chiar să egaleze pe final dar Sbîrci a ratat un penalty. Echipa folosită de Anghel Lăcătuș: Cicșa, Kăilean, Mărginean, Maxud, Cozan, Sbîrci, Bolog, Nemeș, Nistor, Pop, Olari. Au mai jucat Pătrășcan și Stupinean.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro


 | 395 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *