înotătorii bistrițeni, remarcabili la un concurs internațional în Baia Mare

 

Peste 400 de înotători de la 25 de cluburi din România și 4 din străinătate au participat în weekend la un concurs important din calendarul federației. Organizat la Baia Mare, sub numele de Cupa  “TYR-Flykick”, concursul a însemnat o oportunitate excelentă pentru bistrițeni de a-și verifica nivelul de competiție. Opt copii de la Complexul Schreiner și 5 de la Casa Ema s-au lupta pentru premiile și medaliile puse în joc. De asemenea, la întreceri a participat și Nicola Kontra, legitimată la CS Swim Cluj, cea mai titrată înotătoare bistrițeană. Ea a terminat pe 3 la 100 și 200 metri liber în competiția sportivelor născute în 2000, rezultat mulțumitor ținând cont că s-a luptat cu câteva adversare de calibru din Austria.

Casa Ema, 5 medalii!

Casa Ema a înscris în competiție lotul de 2002 și anume: Ropan Ștefan, Gherman Sorana, Poenar Patricia, Å¢îra Daria Irina și Scridon Alexandra.

Sportivii antrenați de Tiberiu Horgoș au obținut 5 medalii, una de aur, două de argint și două de bronz și alte câteva locuri în primii 6. Ștefan Ropan a câștigat proba de 50 m fluture și a obținut încă două medalii de argint în probele de 50 m bras și 100 m bras. Medaliile de bronz au fost obținute de Poenar Patricia la 50 m bras și 100 m bras. De menționat că la 100 m bras cei doi sportivi au fost invinsi doar de către sportivi din Ungaria. Conducerea clubului menționează că situația exacta a locurilor 4, 5 și 6 va fi cunoscută după apariția pe site-ul Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

Schreiner, două locuri 3 și un loc 4

Complexul Sportiv Schreiner i-a avut în concurs pe Arthur Mureșan, Emanuel Andrian, Andrei Cobzaleu, Alexandru Georgiță, Beatrice Chibulcutean, Ruxandra Brehar, Iris Chețan și Lorena Sângeorzan. Cele mai bune rezultate au fost obținute de Artur Mureșan la 2003, bronz la 50 de metri liber și 50 de metri spate, dar și de Ruxandra Brehar, cu un loc 4 la 50 de metri bras, categoria 2002. „Sunt multumit de rezultatele obținute.  S-a văzut o creștere  față de ultimul concurs care a fost acum două săptămâni la Târgu Mureș”, spune antrenorul Dradici.

sportulbistritean.ro

 

 | 468 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *