înotători de la CS Tibi medaliați în orașul înfrățit cu Bistrița, Wels din Austria!

Un lot de înotători de la CS Tibi a participat la Competiția Internațională de Natație Speedomeeting desfășurată în orașul Wels din Austria, în perioada 23-24 mai 2015.

Deplasarea se făcut în cadrul proiectului “ÎNOTUL PUNTE DE LEGÄ‚TURÄ‚ ÎNTRE ORAȘELE INFRÄ‚Å¢ITE BISTRIÅ¢A ȘI WELS”, proiect cofinanțat din bugetul local al municipiului Bistrița pe anul 2015.

Din lot au făcut parte: Carțiș Horia, Farkas Cristopher, Mezdrea Banu Alex, Bora Carla, Chibulcutean Beatrice, Popescu Robert, Scurtu Andrei, Drăgan Daria, Mureșan Arthur, Brehar Ruxandra, Gherman Sorana, Moldovan Cătălina, Ropan Ștefan.

La această importantă competiție au participat 892 de sportivi de la 63 de cluburi din 12 țări (Austria, Bielorus, Cehia, Germania, Italia, Letonia, Lituania, Polonia, România, Ungaria, Uzbekistan)

Performerul echipei a fost Farkas Cristopher care a câștigat medalia de aur la 50 m fluture la categoria sa de vârstă. Au mai obținut medalii Carțiș Horia (argint la 50 m bras), Bora Carla (bronz la 50 m liber, 50 m fluture, 50 m bras) și Moldovan Cătălina (bronz la 100 m bras). Clasări foarte aproape de podium au avut Mezdrea Banu Alex (locul 4 la 50 m fluture, 50 m bras, 50 m liber) și Popescu Robert (locul 4 la 50 m spate).

Președintele clubului bistrițean Horgoș Tiberiu a declarat “A fost un concurs extrem de greu, atât prin numărul participanților și valoarea lor cât și prin condițiile în care s-a desfășurat. Este cel mai mare concurs pentru aceste categorii de vârstă, desfășurat în bazin descoperit, din Europa. Bazinul în care s-au desfășurat probele este un bazin în aer liber, temperatura apei a fost peste 27 de grade Celsius, dar sâmbătă a plouat permanent, temperatura aerului în timpul probelor a fost între 8 – 12 grade, iar duminică a plouat intermitent, temperatura aerului fiind intre 11-14 grade, dar condițiile au fost egale pentru toți. În aceste condiții nu s-a pus problema realizării unor timpi foarte buni, chiar și așa sportivii bistrițeni au avut o comportate meritorie, au reprezentat cu cinste și bucurie orașul nostru”.


 


 | 476 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *