înot: Zece medalii pentru CS Tibi la Cupa Contratimp Brașov

Zece înotători de la clubul sportiv Tibi din Bistrița au participat la Cupa Contratimp ediția a II-a, un puternic concurs desfășurat în modernul bazin olimpic din Brașov în 6-7 septembrie 2014, concurs la care au participat peste 320 de sportivi de la 25 de cluburi din țară. Competiția a fost onorată de Carmen Bunaciu, cea care a obținut prima medalie pentru natația românească la un campionat mondial în anul 1982.

Dintre sportivii clubului la acest concurs au participat Carțiș Horia, Farkas Cristopher, Turlaș Vlad, Ropan Ștefan, Bora Carla, Busuioc Andreea, Drăgan Daria, Gherman Sorana, Moldovan Cătălina si Mihali Noemy, însoțiți de reprezentanții clubului Horgoș Tiberiu și Oltean Paul.

Sportivii clubului bistrițean au obținut 10 medalii, 4 de aur, 3 de argint și 3 de bronz.

“Felicit toți sportivii clubului care au participat la acest concurs. Cel mai bine s-au prezentat cele 2 înotătoare care fac parte din ștafeta deținătoare a recordului național în proba de 4×50 m liber, Gherman Sorana și Moldovan Cătălina. Astfel Sorana a câștigat probele de 50 m fluture, 50 m spate, 100 m spate, a obținut locul 2 la 50 m liber, 100 m liber, iar Cătălina a câștigat proba de 100 m bras, a obținut locul 2 la 50 m bras și locul 3 la 50 m liber. Celelalte 2 medalii de bronz au fost obținute de Ropan Ștefan la 50 m bras și stafeta 4×50 m liber (componență mixtă, născuți 2002-2003). Foarte aproape de podium a fost Bora Carla la 100 m spate și 100 m liber, la 100 m liber timpul i-ar fi asigurat medalia dar a fost descalificatăpentru start greșit” a declarat președintele clubului Horgoș Tiberiu.

Acesta a mai declarat “Având în vedere că suntem la începutul perioadei de pregătire suntem mulțumiți de rezultatele obținute de toți sportivii clubului, considerăm că a fost un debut promițător după pauza competițională din timpul verii. Cu această ocazie anunțăm o amplă acțiune de selecție pentru înot (în principal copii născuți 2005-2007) și pentru polo pe apă (în principal copii născuți 2001-2004), acțiune ce va avea loc după începerea anului școlar. Informații despre selecție vor apărea pe site-ul clubului www.inot-bistrita.ro”.


 | 368 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *