înot: Trei medalii pentru CS Tibi la etapa regională a Campionatului Național de copii

În perioada 7-9 aprilie la Oradea, Bacăuși Izvorani s-a desfășurat etapa regională a campionatului național de înot la categoria copii 10-11 ani.

Singurul club bistrițean prezent la competiție, CS Tibi a concurat la Oradea. El a avut cel mai numeros lot cu care Bistrița s-a prezentat pana acum la o astfel de competitie, un lot de 14 sportivi. Ei sunt: Boloș Gabriel, Carțiș Horia, Deac Darius, Farkas Cristopher, Hârșan Robert, Mezdrea Banu Alexandru, Pop Darius, Jitaru Matei, Bărcan Alexandru, Ilișuan Alex, Farcaș Cristian, Olah Ariana, Otvoș Melisa și Nagy Etelka.

La Oradea au fost prezenti 242 de concurenti. Președintele clubului Horgoș Tiberiu ne-a comunicat “Din lot au făcut parte pentru prima data și 4 sportivi din grupul nostru de performanță de la Beclean, dar și un sportiv antrenat la Cluj de prietenul nostru Suciu Adrian. La categoria 10 ani proba de 200 m liber, iar la categoria 11 ani probele de 200 m liber și 200 m mixt au fost probe de barem pentru calificarea la faza finală.Am obținut 2 titluri de vicecampion regional prin Ilișuan Alex la 50 m liber și Mezdrea Banu Alexandru la 50 m bras (la 3 sutimi de secundă de locul 1), dar și o medalie de bronz prin Bărcan Alexandru la 50 m bras.Ne bucurăm că în continuare avem rezultate bune în probele de bras, dar nu numai la bras.

Consider că trebuie amintite clasările în primele 8 locuri, locuri care aduc puncte: locuri 4 Ilișuan Alex la 50 m spate, la 200 m liber, locul 5 Farkas Cristopher la 50 m spate, locuri 6 Ilișuan Alex la 50 m fluture, Farkas Cristopehr la 50 m liber, la 200 m liber, Carțiș Horia la 50 m bras, loc 7 Jitaru Matei la 50 m spate, locuri 8 Bărcan Alexandru la 50 m fluture, la 50 m liber, Mezdrea Banu Alexandru la 50 m liber, la 200 m mixt, Ilișuan Alex la 200 m liber.Din păcate am avut și 2 descalificări, una discutabilăa lui Farkas Cristopher în proba de 200 m mixt, dar și o descalificare corectă a altui sportiv, aceste descalificări îi vor impiedeca să participe la etapa finală. 11 sportivi s-au clasificat în faza finală care va avea loc în luna iunie la Brașov, printre ei și 3 sportvi din Beclean. Aceste rezultate dovedesc că selecția și reconstrucția lotului a dat rezultate. Pregătirea continuă, selecția continuă, urmează participări la alte concursuri”.


 | 777 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *