înot: Robert Popescu și Andrei Scurtu, de la CS Tibi, locul 4 cu ștafeta la Campionatul Național de Copii

Trei înotători antrenați la CS Tibi Bistrița au participat la campionatul național de înot copii 10-11 ani, care s-a desfășurat la Bacău în perioada 12-13 noiembrie 2014. Ei sunt: Mureșan Arthur, Popescu Robert și Scurtu Andrei. La competiție au participat 372 sportivi, 110 fete (născute 2004) și 262 băieți (născuți 2004, 2003). Cel mai bun rezultat obținut de sportivii bistrițeni a fost în proba de ștafetă 4×50 m mixt unde Popescu Robert și Scurtu Andrei au făcut echipă cu colegii de la H2O Team Tîrgu-Mureș, Gergely Ferenc, Roman Paul. În final ei s-au clasat pe locul 4 deși au luat startul în cea mai slabă grupă valorică.

“În cele mai multe probe sportivii noștrii și-au îmbunățit recordurile personale, în unele cazuri în mod spectaculos, în acest sens sunt mulțumit. A fost un campionat foarte puternic, cu 4 recorduri naționale doborâte. Clasarea echipei de ștafetă pe locul 4 o considerăm foarte bună, mai ales dacă avem în vedere că au luat startul în cea mai slabă serie valorică, pe care au caștigat-o categoric, deci practic nu au avut cu cine trage, lupta. Dacă concurau în seria valorică cea mai bună sigur erau pe podium.” a declarat președintele și antrenorul clubului Horgoș Tiberiu.

El a mai declarat “Următorul concurs la care vom participa este campionatul național de semifond care se va desfășura la Pitești în perioada 26-30 noiembrie 2014. În luna decembrie clubul nostru iși va premia sportivii cu cele mai bune punctaje după tabela de punctaj pentru copii la înot (IMR, IMX Calculator & Power Point), dar și pe sportivii cu cele mai bune creșteri ale acestor punctaje pentru anul în curs.”


 | 1.230 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *