înot: Robert Popescu, campion național la ștafeta 4×100 m liber

În perioada 14-17 iulie 2016 la Oradea s-a desfășurat campionatul național la înot categoria cadeți, fete 12-13 ani și băieți 12-14 ani. Concursul a început în noul bazin în aer liber, dar din cauza ploii a continuat în bazinul olimpic acoperit. Au fost prezenți 413 sportivi de la 67 de cluburi.

Bistrița a fost reprezentată de Clubul Sportiv Tibi care a avut 5 sportivi în competiție: Chibulcutean Beatrice, Drăgan Daria, Popescu Robert, Mureșan Arthur și Ropan Ștefan. Cel mai bun rezultat a fost obținut de Popescu Robert care în echipă cu 2 sportivi de la SSV Suceava și unul de la H2O Tîrgu Mureș a câștigat proba de ștafetă 4×100 m liber și astfel a devenit campion național.

Președintele clubului Horgoș Tiberiu ne-a transmis “Rezultatul obținut de Popescu Robert în proba de ștafetă reprezintă încă un succes pentru înotul bistrițean realizat de clubul nostru. Rezultatul a fost posibil prin excelenta prestație a celor 4 sportivi din echipă, echipă alcătuită prin buna colaborare pe care o avem cu clubul din Suceava și cel din Tîrgu Mureș. Timpul obținut de echipă este foarte aproape de recordul național la această categorie de vârstă, record vechi din 1987 dar care  sperăm că anul acesta va fi doborât de această echipă. Cu această ocazie îl felicit pe sportivul Moscaliuc Călin, băiatul antrenorului prieten de la SSV Suceava, care a doborât recordul național în proba 100 m liber, un record care data din 1985. Toți sportivii clubului care au participat la competiție merită să fie felicitați pentru că și-au doborât multe recorduri personale, în unele cazuri spectaculos. Acum toți sportivii clubului sunt în vacanță, urmează reunirea lotului cu ocazia cantonamentului de la sfârșitul lunii august, cantonament organizat de noi la care vor participa sportivi de la mai multe cluburi din țară.”


 | 1.422 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *