Înot: Medalii și locuri fruntașe pentru CS Tibi la la etapa regională a Campionatului Național de înot

În perioada 15-17 martie  2019,  CS Tibi a participat cu 5 sportivi în Oradea la etapa regională a campionatului național de înot categoria 10-11 ani.

Sportivi din toată țara au fost repartizați în 3 centre de concurs Oradea, Izvorani și Bacău. La Oradea au fost prezenți 210 sportivi de la 24 de cluburi. Competiția a cuprins și probe cu barem de calificare pentru etapa finală care se va desfășura la Brașov.

Lotul clubului a fost alcătuit din Otvoș Lorena, RaduȘerban, Bota Alexia, Gerendi Karina și Pop Beatrice.

“Cele mai bune rezultate au fost obținute de înotătoarea din Beclean, Otvoș |Lorena, care din cele 5 probe de la categoria ei de vârstă a câștigat 2 deci a devenit dublă campioană regional și anume la 200 m liber și 50 m spate, a mai obținut o medalie de bronz la 50 m liber, locul 6 la 50 m future și locul 8 la 50 m bras. Locuri fruntașe a mai obtinut RaduȘerban 3 locuri 4 foarte aproape de podium (la 50 m liber, 200 m liber, 50 m fluture),  un loc 5 la 50 m spate dar și Bota Alexia un loc 7 la 200 m liber. Toți sportivii clubului și-au îndeplinit baremul în probele de calificare la etapa finală a campionatului național și în plus și-au doborât recordurile personale în toate probele.” a declarat președintele clubului, Tiberiu Horgoș.

 | 4.588 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *