înot: Cupa„Ștafeta Familei”, un succes! Tibi Horgoș vrea o secție de polo!

Sâmbătă, 15 iunie 2013 a avut loc un inedit concurs de înot, dedicat familiilor, unde spre deosebire de competițiile tradiționale de înot, s-a concurat doar în probe de ștafetă. Fiecare echipă a fost alcătuită dintr-un copil și un membru al familiei. Concursul a fost organizat de către Clubul Sportiv Tibi în parteneriat cu Centrul Spa Schreiner.

Au concurat 45 de ștafete în una dintre cele 3 probe: ștafeta tip A (copil din grupele de performanță), tip B (copil din grupele de inițiere) și tip C (copil din grupele de inițiere cu labe). Participanții au acoperit o plajă largă de vârste, cel mai tânăr concurent avănd 4,5 ani.

Concursul a fost precedat de o demonstrație a copiilor din grupele de performanță ale Clubului Sportiv Tibi”.

A încântat entuziasmul cu care copiii și-au susținut părinții, atmosfera concursului fiind deosebită. Toți concurenții au fost recompensați cu diplome, medalii și dulciuri, iar cea mai bună ștafetă de la la fiecare categorie a primit Cupa “Ștafeta Familiei”, ediția I-a: Ropan Ștefan și Ropan Gabriel la tip A,  Toniuc Horațiu și Toniuc Alexandru  la tip B, Groze Mihnea și Groze Flaviu la tip C.

Președintele Clubului Tiberiu Horgoș a declarat: “Cu această ocazie anunțăm o noutate la clubul nostru dar și pentru județul nostru, un nou sport, polo pe apă, copii feminin și masculin, urmeazăafilierea la federația de profil, selecție și antrenamente. Așa cum la înot avem o colaborare deosebit de fructuoasă cu cluburile SSV Suceava și SWC Cluj Napoca, am început o excelentă colaborare cu cluburile din Tîrgu Mureș care au și secție de polo pe apă, colaborare care ne va ajuta foarte mult în demararea acestei acțiuni.

De asemenea pe timpul vacanței anunțăm programe speciale, intensive și ieftine de inițiere în înot, informații pe site-ul clubului.”  


 | 1.118 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *