înot: Carla Bora – cea mai bună sportivă la Cupa Contratimp

În perioada 29 septembrie – 1 octombrie s-a desfășurat în modernul bazin olimpic din Tîrgoviște Cupa Contratimp ediția a V-a. Au participat sportivi de la 25 cluburi din țară. Clubul sportiv Tibi a avut în concurs 3 sportivi: Banu Mezdrea Alexandru, Farkas Cristopher și Bora Carla. Aceștia au obținut 11 medalii.

Cele mai bune rezultate le-a obținut Bora Carla care a câștigat 6 medalii de aur (la 100 m, 400 m, 800 m, 1500 m liber, 400 m mixt, 200 m bras) și 2 de argint (la 100 m bras, 100 m fluture). Banu Mezdrea Alexandru a obținut medalia de aur la 100 m bras, iar Farkas Cristopher 2 medalii de bronz ( la 50 m liber și 100 m spate). Bora Carla a obținut și Cupa Contratimp pentru cea mai bună sportivă la categoria 12 ani.

“A fost un concurs foarte bine organizat, care a excelat mai ales prin probele incluse în program. Ne bucurăm că avem și în țară astfel de concursuri cu probe lungi.

Fiind la inceput de pregătiri după vacanță considerăm că a fost o bună verificare pentru sportivii clubului care au participat la competiție. Titlurile de cel mai bun sportiv la fiecare categorie de vârstă au fost acordate sportivilor care au obținut cel mai mare punctaj FINA la o probă, oricare dintre probele competiției. Sportiva noastră a obținut cel mai mare punctaj la proba 400 m mixt. Banu Mezdrea Alexandru a câștigat proba de 100 m bras cu un timp foarte bun pentru această perioadă de pregătire,locul 2 fiind ocupat de campionul național de anul acesta în proba de 50 m bras.

Foarte bune sunt și rezultatele obținute de Farkas Cristopher mai ales dacă avem în vedere că în puține luni a crescut mult în înalțime, ceea ce pe moment afectează negativ rezultatele sale. Cei doi băieți au mai obținut multe locuri 4, 5 și 6. Acum am intrat în ultimele pregătiri ale Cupei Someș ediția a II-a, care se va desfășura în bazinul didactic din Beclean în perioada 14-15 octombrie. Până acum și-au anunțat intenția să participe 14 cluburi, practic suntem nevoiți să sistăm înscrierile.” a declarat conducerea clubului.

 | 751 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *